Dagens outfit - The return of H&M-Hanna

image1472

Allt kommer från H&M.


Jag kommer ihåg en fin tid när det var en tjej som kallade sig Nicole som gick runt på precis alla bloggar som fanns och spydde galla över mig. Hon kallade mig för H&M-Hanna. Att jag sög för att jag hade mycket H&M. Att jag inte alls klädde mig bra. Hon var som besatt! Inläggen behövde inte ens handla om mig, om mitt namn, eller någon annan vars namn liknade mig nämndes så började hon skriva ut sitt hat.

Det var imponerande. Jag har aldrig lyckats förstå hur hon kunde få nys om alla bloggar så snabbt. Och pumpa flera hatkommentarer om dagen, i ett antal månaders tid. Antingen var hon en robot, eller en svårt, svårt mentalt störd individ.

Nu har jag inte sett Nicole på länge.

Rest in peace.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Haha!

Postat av: Nicole

Hehehe.

2007-10-08 @ 17:34:45
URL: http://frauneumann.blogg.se
Postat av: Sofiie

Snygga skor :D

2007-10-08 @ 20:39:30
URL: http://sofiie.webblogg.se
Postat av: Lotta

tänk vi hade likadana klänningar på oss i dag :)förresten älskar jag din blogg, läser jämt :D

2007-10-08 @ 21:16:44
Postat av: suss

jag älskar att du INTE har ett par nördhipsters brillor i handen! tack.

2007-10-08 @ 22:33:07
URL: http://sussiella.blogg.se
Postat av: Anonym

tycker att du ser väldigt söt ut

2007-10-09 @ 00:56:48
Postat av: chippyi

Det är något läskigt med din högra hand! Jag vet inte riktigt vad, men den ser inte riktigt.. äkta ut. :D
Bara på den bilden alltså. ;)

Btw, gillar din blogg!

2007-10-09 @ 13:08:44
Postat av: fia

Apropå mycket H&M, vart köper man Monki? Har sett massa snygga såna kläder överallt men går det att få tag i på internet? Bor i Dalarna, vi har inte så mkt utbud här..

2007-10-09 @ 18:25:45
Postat av: Klara

Det är alltid fult att springa bakom folks rygg och snacka skit sådär, speciellt på internet! Nej, tacka vet jag folk som vågar vara ärliga och säga det rakt ut, så därför säger jag: Hanna du klär dig illa. Inte sämre än andra, men precis lika illa. Och de där bilderna du stylat till "Trendpedagogen" är omoderna, fula och billiga. Dina modeanalyser är lika djupa som vattenpölar (och lika fulla av skit), de träffar helt fel på modekartan, och du skriver som en kratta. Om du tänkt dig en karriär som modeskribent och stylist så borde du nog tänka om och ägna dig åt att illustrera på heltid. Man ska inte ge sig på ämnen man inte har varken kunskap om eller förståelse för, även om den regeln inte verkar gälla svenska modeskribenter, ja förresten du kanske har en god framtid där.

Och vad gäller Chanel SS08, så är det en utmärkt kollektion, precis som den förra.

2007-10-09 @ 19:19:54
Postat av: Hanna Fridén

Klara: Nja, ärlig och säga det rakt ut förlorar väl hela sin poäng eftersom att du är fullkomligt anonym. Faktum är att det är så fegt det bara kan bli. Och så är det jävligt löjligt att hålla på sådär, väldigt mycket Big Brother-mentalitet att tro att något är bra för att det är ärligt. Nej, konstruktiv kritik är bra: Destruktiv kritik är något som bara dagisbarn och bittra, avundsjuka indivder håller på med. Som du, exempelvis.

Jag menar, här är det väldigt uppenbart att du är sur för att du tycker att du skulle göra bättre ifrån dig, mitt råd är då: GÖR det, lev upp till dina drömmar, försök göra något istället för att slänga destruktiv bitterhet runtomkring dig! Det gynnar dig knappast i längden, det känns bara skönt en stund, men sedan är du tillbaks i din bittra skit.

Om du nu tror att dessa kläder är omoderna så kanske du borde skaffa dig lite bättre koll, för det där var rent av pinsamt. Som att försöka övertyga en person om att FIRE betyder PRUTT på engelska. Herregud.

Och angående Chanel så är det enbart en smakfråga, vilket gör det ganska uppenbart att hela din kritik enbart går ut på att du har annan smak än jag, men är så pass barnslig att du inte kan acceptera någon annans.

Väl mött, anonyma fegis med bittert, misslyckat liv, oförståelse, noll koll på mode och, haha, kul att du kritiserar mitt språk när ditt, i faktum, är snarlikt mitt men sämre. Vad var det du sa om att inte ge sig in i ett ämne man har noll koll inom?

2007-10-09 @ 20:10:21
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: fannen

Men var det inte den bloggen som visade sig vara skriven av en man,
i 30års åldern.
Han försökte bevisa en poäng,
vad det var kom aldrig fram...

2007-10-18 @ 19:06:11
URL: http://fannen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback