Den återkommande drömmen

Jag har haft en återkommande dröm ända sedan puberteten eller så. Jag drömmer den en eller flera gånger varje vecka. Ett regelbundet moment i mitt liv, alltså.

Enda problemet är att den är så jävla dum.
Den är inte djup.
Den är inte fin.
Den är inte spännande.
Den är bara förbannat banal och dum.

Se. Den går ut på att utomjordlingar kommer till jorden. De är långa. Fina. Väldigt bleka med perfekt hud. Perfekt spikrakt vackert hår. De är ståtliga. Graciösa. Fantastiska. Och de väljer ut mig.

Till deras fantastiska anti-acne maskin. Man ställer sig i ett rum och så blir alla porer rena och hela fadderullan. Och i drömmen är det här något fantastiskt. En fantastiskt gåva. Det är en stor heder. Hela jordens befolkning jublar. Och jag känner mig fantastiskt hedrad och alla avgudar den här anti-acnemaskinen och det blir stor fest och lycka på jorden på grund av att alla mina porer blir rena och tjohej.

Så jävla dum dröm.

Sedan har jag visserligen nästan aldrig djupa drömmar heller, men ändock, den här tar priset. Och den förföljer mig år efter år efter år med dess otroligt meningslösa budskap: att jag är fixerad vid perfekta porer.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Du, djupa drömmar är inte heller så kul. Vi kan byta, Detta är perfektion! ^^

2007-10-01 @ 08:27:57
Postat av: klara

hahahaha shit va stört :D

2007-10-01 @ 11:21:01
Postat av: Sara S

Hahaha. Här är en till som har nojja på porer och, som du tidigare skrivit om, tvångs-klämning (minns inte vad du kallade det för då). Tyvärr kan jag glömma allt vad rena porer heter sen jag blev gravid, pust. Bara 5 månader kvar...

2007-10-01 @ 11:33:01
Postat av: Johnny Scharonne

Jag brukar drömma om skor på havsbottnen. Och det finns aldrig två av samma sort. I natt drömde jag om ett gäng som snodde folks organ och sålde dem.

Postat av: tova

Jag har en klasskamrat som har en återkommande dröm om en liten plastbåt i ett stort, stort hav. Den drömmen ger honom mycket ångest.

2007-10-01 @ 23:25:14
Postat av: Elin A

Själv har jag en dröm som inte är återkommande, men den var ganska oväntad.
Den utspelar sig hemma hos en barndomskompis jag inte träffat på över ett år. Hon och hennes bror Anders har på sig likadana, färgglada t-shirtar.
Jag fråar varför och hon vrålar (i total eufori)
"För att Anders blivit bög!!!"
sen firar alla med middag och hela släkten är där och är jätteglada och gratulerar Anders.
(fotnot: Anders och barndomskompis heter något annat i verkligheten)

2007-10-01 @ 23:28:21
Postat av: kajsa

(spamkommenterar - men det funkar inte på skolans datorer så jag har mkt att ta igen)

när jag var liten drömde jag mardrömmar om siffror (jag har svårt med matte) att de gick på rad, men sen så kom typ 13 istället för 6 och då blev jag livrädd och så hände det där några gånger, så vaknade jag kallsvettig och vågade inte somna om. skumt.

2007-10-31 @ 22:26:14
URL: http://departmentofforgottensongs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback