Idol!

Anastasia
Fantastisk, känslofull utstrålning. Fantastiskt duktig. Skitdålig ikväll, dock.

Sam
Ska man ligga med någon i idol, ja, då vore det Sam. Helt klart. Så länge han losar fittskägget. Jag bara tänker på hur mycket det måsta lukta fisk och amoniak, som mina fingrar, nu när jag ätit lax och rökt. Fyfan. Raka skägget, sedan, liggbar, garanterat.

Christoffer
Hans hår ser exakt ut som mitt och min lillebrors när vi inte vårdar det. Fett med minuspoäng. Fett med. Det är inte så jävla svårt. Sluta vara skabbig och vårda ditt jävla jude/valonhår precis som vi gör. Vafan. Har du aldrig haft en flickvän?

Daniel
Är otvivelaktigt bäst av alla. Satan. Han är ruggigt duktig. Röst, scennärvaro. Allt. Så satans jävla bra att jag vill kissa på mig.

Marie
Helt klart bra röst. Och bättre look ikväll, frånsett hennes KISS-tischa.

Evelina
Hon borde sjunga poweballad. Perfekt röst för det hela. Vissa, jag nämner inte namn, har opererat sig för att få samma hesa stämma i kombination med den kraftiga truten.

Mattias
Pojkbandsslem. Jag gillar det inte.

Patrizia
Jag gillar inte att hennes röst försvinner så fort hon ska sjunga lågt. Inte bra.

Amanda
Sjukt dåligt låtval med tanke på hennes röst. Sjukt dåligt. "Sex dwarf" av Soft Cell skulle ha varit ett mångt mycket bättre val. Var Soft Cell ens en one hit wonder? SOFT CELL ÄÄÄEEEGER FETT!!!!11111111111ett

Gathania
Något stör mig här. Kan vara örhängena. Eller tischan från H&Ms sommarkollektion. Eller den rosa rougen. Jag vet inte. Fan. Satan. Helvete.

Andreas
Kattas favorit. Han sjäng powerballad. Samma powerballad som hon ska sjunga, full, med sina teammates på WOW ikväll. Katta är en så jävla patetiskt jävla fittnörd.
Ps. Katta slog mig nu.

Hon ville dessutom inflika detta:

"Jag kan FAKTISKT inte döda bossar utan powerballader, eller tanka bossar utan powrballader! GE MIG BONNIE TAYLOR!!!!!!!!"


Nu gick hon.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du glömde christoffer! Han är ju bäst:)

Postat av: Rana

MEN AHHH!!
helvetes jävla whatever blir så jävla pissförbannad över att anastasia åkte ut. HON SJÖNG JU SOM BJÖRK! eller är det bara jag som tycker det? Värsta potentialen ju, mkt mer än klämda Evelina ju. blä blä blä.
marie tyckte jag var mest fånig. Förstod inte vad håret och tröjan skulle göra för henne.

2007-10-05 @ 22:57:18
URL: http://jagochkarl.webblogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Hanna: Han sjunger bra, men jag lackar som fan på hans frippa, alltså. Ytlig som jag är.
Rana: Hon kan, men hennes prestation ikväll var inte minnesvärd. Men hon kan. Om hon kan bygga sin egen image så kan hon helt klart komma långt, för av de piporna som finns idol så uppskattar jag i grund och bottnen hennes allra mest: Tränad eller ej. Däremot förstår jag verkligen att hon åkte ut ikväll, tyvärr.

2007-10-05 @ 23:16:53
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Jessica

Håller med dig om Daniel, han är så jädrans bra - bäst av alla. Fast jag gillar Christoffer. Mattias hade jag nog strypt om jag träffat honom, tur att han är i Globen och inte nånstans i Gbg...Och Sam, tyvärr får jag säga det, men för mig är både han och Mattias såna som ger mig kväljningar - om man ser det så här då va; en kanelbulledag om året är kanon, man hinner frossa lite och gotta sig, men kanelbulledagar hela året runt hade fått mig att kräkas mycket och länge. Den känslan utstrålar både Mattias och Sam för mig - så bort med dem båda. Anastacia som åkte igår var bra, men sämst av de som var kvar, rätt att hon åkte. Amanda som är så bra - så synd på låtvalet igår, men tur hon ändå höll sig kvar. Gathania stör jag mig också på, hon känns så insmilad eller va man ska säga, tycker inte alls hon är giftig - tycker hon e rätt mesig, liksom även Andreas är. Skillnaden är att Andreas har power i sin röst, vilket gör att han blir betydligt bättre på scen än Gathania. Marie ska vi inte ens prata om, sjukt
duktig är hon. Evelina har lite problem med att kontrollera sin röst än så länge, men kommer säkerligen bli bättre, bara hon får ordning på rösten så. Jaa, nu har jag idolnördat klart i din blogg...;)

2007-10-06 @ 10:42:51
URL: http://ikkas.blogg.se
Postat av: Sara

Christoffers ögon är verkligen helt fantastiska.

2007-10-06 @ 11:48:33
URL: http://luxuriouspearl.net
Postat av: Binnie

Christoffer är sjukt het. TOK I TROSAN!

2007-10-06 @ 16:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback