Outfits for party

6dec06-kvellImitation av lustiga sextiotalspåser ska man kanske spara tills när man är nykter. Den här bilden fick mig också att inse att det är dags att vadmusklerna tränas upp så att de matchar lårmusklerna. Jag gillar att ha former på benen!

Nu får ni lite outfitbilder från festandet de senaste dagarna.Jag är trött på min lugg, den måste klippas varje vecka för att hålla sig snäll. Nu har jag inte klippt den på ungefär två och en halv. Resultatet ser ni på första miniatyrbilden. Därför funderar jag, enligt sista bild, att spara ut en mittbenelugg.

Jag måste bara lära mig att inte spänna upp min panna hela tiden. Det började med när jag var yngre och hade fått något konstigt komplex över att mina ögonbryn skulle sitta för nära mina ögon. Omedvetet började jag spänna upp pannan hela tiden, vilket ledde till lustiga miner, huvudvärk och ett ganska fult veck! Sedan skaffade jag lugg och allt blev bra igen.

Skorna som används på nästan samtliga bilder är köpta på Svart och kommer ursprungligen från Friis & co. Kängorna är från Dr. Martens Air Wair och typ nästan allt annat är väl HM. Förutom jeansen, de är Gul & Blå.

Kommentarer
Postat av: Penny

Jag älskar den gul-beiga toppen, den är skitsöt. Jag tycker inte att du ska ta bort din lugg, du har kraftiga ansiktsdrag som jag tror inte kommer sig göra bra vid mittbena, sorry :/ Och du borde bära basker oftare!

Postat av: Penny

..menar då att du borde bära basker oftare för att du passar skitbra i det och inte för att gömma ditt ansikte :P

2006-12-09 @ 22:01:55
URL: http://plussizepenny.blogg.se
Postat av: Petra

Den baskern känns så Bonnie & Clyde. Underbart.

2006-12-09 @ 23:21:11
URL: http://pealin.blogg.se
Postat av: SANNA THE BEAUTIFUL

DU ÄR SÅ SNYGG HANNA!!

Fast du är snyggare i verkligheten. Jag tyckte du var snygg förut på nätet, men satan i helvete vad snygg du är i verkligheten. Jag blir så satans avis.

2006-12-10 @ 06:17:09
Postat av: Ella

Sjukt snygga outfits! /ella

2006-12-10 @ 13:46:51
URL: http://whattowear.blogg.se
Postat av: Kattis

Läckert härlig 60-tals posé! Like it!

2006-12-10 @ 17:38:02
URL: http://splodgy.org
Postat av: fruitcocktail

Grymt snygg jacka! Eller det kanske är en topp nu när jag kollar lite närmare:)

2006-12-10 @ 20:57:57
URL: http://morefruitcocktail.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback