Jag kan vakna!

Jag har kommit över mina sömnproblem! Det är fantastiskt. Nu menar jag inte att jag har haft problem med att somna, det har jag inte - Jag har haft stora problem med att vakna. Det senaste året, eller längre, har jag i princip varit oväcklig om jag varit trött, oavsett hur viktigt det jag ska upp till är. Jag har gått i sömnen, pratat i sömnen och allt har varit helt omöjligt. När jag bett folk hjälpa till att väcka mig har jag blivit arg och skrikit åt dem i någon slags sömngångargrej och sedan inte kommit ihåg det.

Men nu verkar det här ha löst sig, alldeles av sig själv. Som idag, vaknade en kvart innan veckarklockan skulle ringa (07:00) och var pigg, trots att detta innebar mindre än 5 timmars sömn. Och så har det börjat se ut överlag, och det gör mig något otroligt lättad. Situationen har varit helt omöjlig tidigare.

Den enda gången under det senaste året när jag inte lidit av detta var väl när jag jobbade som fotograf, ni vet, när jag var fotograf på Teatron. Då sov jag knappt något alls och var ofta uppe över ett dygn i streck, två dagar i veckan. Men det är väl inte heller... nyttigt. Men jag är beroende av solljuset, så det blev ett måste för att kunna må någorlunda hyggligt.

Men hörni. Jag är glad. Det största problemet i mitt liv är nu som bortblåst. Det är fantastiskt.

Kommentarer
Postat av: emzi

Men vad underbart! :D

Postat av: eluään

Skönt att ditt sömnproblem har blåst iväg.

2007-09-17 @ 11:42:08
URL: http://eluaan.blogg.se
Postat av: filmfredrik

good for you!
får man fråga om du har nån aning om varför problemet har försvunnit?

2007-09-17 @ 13:39:02
Postat av: Malin

Jag har EXAKT samma problem. Försov mig innan jag skulle till en visning nu i veckan till och med! Så grovt irriterande, ställer tre klockor och sprider ut dom i rummet, men vaknar oftast inte utav någon!
Nu har du givit mig hopp om att mina problem kanske också försvinner NÅGON gång i framtiden iallafall.. Tack!
ps. älskar dina nya video "medellanden", galet kul att se på! ds.

2007-09-17 @ 14:39:32
URL: http://malinal.blogg.se
Postat av: sofi.

okej, vad är hemligheten? jag sabbar mycket av mitt liv genom att råka försova mig till allt. när jag sover så skiter jag i allt, jobbet, viktiga möten, bara jag får sova liksom....klockan stängs bara av i sömnen.

2007-09-17 @ 14:41:24
URL: http://amitechi.blogg.se
Postat av: Anonym

haha har du gått å blivit kär eller?

2007-09-17 @ 21:16:57
Postat av: Abouthighlander

Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.

2008-01-01 @ 20:35:20
URL: http://abouthighlander.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback