Kom på fest ikväll, mina vänner

Mina kära vänner.

Ni är så jävla dumma i huvudet som SMS:ar mig. Seriöst. Jag kan inte svara. Det spelar ingen roll hur bra festen ni är på är, hur sugen jag är på att ses eller vad som helst. Jag kan som sagt varken ringa eller SMS:a.

Dumpuckon.

Bäst är den dumma idioten till kära vän jag har som skrev en kommentar i min blogg om det samma dag som jag berättade om mobiltelefonsfadäsen, och skrev "jaha, då SMS:ar jag inte, jag ringer!" och vad följde sedan? Jo. Ett jävla SMS. Så jag kunde ju inte hitta till den där jävla festen.


Jaja.
Jag har massa gästlista till Housewives på China ikväll. I alla fall.
Om någon känner sig manad så kan de ju ringa. Jag kan ju inte.


Eller jo, jag kan från ett skyddat nummer som jag sitter här med nu. Journalist. Men det svarar ni inte på. Paranoida tokar.

Så, ring nu.
Sluta SMS:a.

Tokar.




Jag svarar ju aldrig på SMS i vilket fall.


Kommentarer
Postat av: Cajsa

Din Fatale-kollega har uppenbarligen gått på det...kolla Sofia Dahléns senaste inlägg på fatale.se - 'Demokrati är det nya svarta' -ja, eller hur?

2007-09-28 @ 22:29:47
Postat av: Sofia Dahlén

"gått på"? Som om det handlade om en konspiration som leder det stackars ovetande folket i fördärvet. Ta inte för givet att folk inte tänker själva.

Postat av: Sofia Dahlén

haha, jag är förresten en av alla dumskallar som vetat om att du inte har möjlighet att ringa och ändå skrivit: ring mig nuuuuu!!

2007-09-28 @ 22:58:22
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Alltså, att välja att bära den röda tröjan är det inget fel med! Jag tycker bara inte om hur vissa individer som inte gör ett skit och i stor mån bidrar till skit känner sig rättfärdigade på grund av en sådan gest!

2007-09-29 @ 12:13:47
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: johnny scharonne

var det min fest du syftade på? jag trodde du kunde vägen och shit ;)

2007-09-29 @ 14:33:59
URL: http://scharonne.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback