Kräftdöden

image1361


Jag är inbjuden till en kräftskiva av Tom Pyl och Fredrik Virtanen på Humlegården. Trevligt häng, små havsinsekter som luktar smutsigt kön och nubbe. Inga konstigheter med det. Och jag vill gå, det vill jag, verkar jättetrevligt. Kommer att vara en massa murvlar där hundra år äldre än jag och jag kommer som vanligt vara den där sjukt unga människan som alla stirrar på och inte förstår sig på helt och hållet. Allt som vanligt. Trevligt. Nyttigt.

Men det är kräftor där.

Det kommer att stinka och skvätta precis överallt. Vart jag än tittar kommer jag se de äckliga stjärtarna med de äckliga rännorna. Folk kommer hugga tag i de små insekterna med tänderna och kräftsaften kommer spruta i mitt ansikte och på mina kläder. Folk kommer få det i sitt skägg. Folk kommer skratta och prata och spotta kräftblandad saliv överallt. Folk kommer bli fulla av nubben och kyssa på kind och gnugga sina taggiga ansikten fulla av könsluktande insektsspad i mitt ansikte. Och har jag riktig otur vill någon hångla, och då spyr jag väl.

Ska kanske stanna hemma. Men tack för inbjudan!
Gillar er väldigt mycket också.
 

Kommentarer
Postat av: hehe

.. tänkte precis (som vanligt) att du lät precis som en av schulmans i detta inlägg speciellt calle, så scrollade jag ner och där va en bild på calle. whatta you know

2007-09-04 @ 16:21:31
Postat av: Charlotta

Äta djur är överhuvudtaget inge bra. Börjar du tänka på oxfilé på samma sätt som du tänker på kräftorna så lovar jag att det blir äckligt med.

Postat av: Hanna Fridén

hehe: Ja, alla som skriver någorlunda humoristiskt i bloggosfären anklagades dessvärre för det. Blir lika sur varje gång. Har alltid skrivit likadant, och så startar de två egna bloggar och så får man genast höra att man skriver likadant. Riktigt trist. Tycker jag nog. Ska jag behöva lägga upp min dagbok från 14-årsåldern för att bevisa detta? Vi skriver på svenska, man kan inte variera det sjukt mycket.
Charlotta: Jag gillar att äta djur.

2007-09-04 @ 18:15:22
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: hanna svahlstedt

Kräftor är så vidrigt!

2007-09-04 @ 18:15:30
Postat av: sofi.

kräftkalas är det snuskigaste som finns. jag räknar mer kräfter och räkor och sånt som....insekter. insekter=inte äta.

2007-09-05 @ 02:43:31
URL: http://amitechi.blogg.se
Postat av: Sofie

hahaha! Roligt, roligt. Du fick mig att skratta idag när jag läste detta inlägg. Själv älskar jag att äta kräftor. =)

2007-09-12 @ 12:52:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback