Min blogg = Porr

Jag kunde inte bry mig mindre om att diverse ställen sätter en censur på vad deras anställda får besöka eller inte, inte egentligen. Eftersom att det inte finns något skäl till varför någon skulle surfa porr på jobbet så anser jag inte att det är något att gnälla om. Det enda det kan vara bra för är väl att man kan hitta vilka miffon det är som gillar barnporr och sätta dit dem.

Däremot är jag trött på att min blogg spärras för att den tydligen ska innehålla porr. Av skolor, företag och en massa annat crap. Det gör så att jag förlorar besökare. Det är så många som inte kan gotta sig i min bitterhet och trötta livsglädje från jobbet. Inte kan de skolka och surfa in här under rasterna heller.

För min blogg innehåller tydligen porr och våld.

Jag vet inte vad det är för lustig jeppe som hatar mig någonstans som valt att lägga in den där. För det är det som det handlar om, antar jag? Att jag har en fiende som sköter vad som ska spärras. Och som hämnas på mig genom att kategorisera min blogg som porr.

Verkligen jätteroligt, himla kul.

Ni som upplever detta problem på era arbetsplatser/skolor, om ni skulle kunna ta reda på vilka företag det är som spärrar så skulle jag uppskatta det. Så kan det här fixas. För det är himla bedrövligt, alltså.

Kommentarer
Postat av: Sofa

så har jag det! eller på en annan dator så har vi något slags lås.. så din blogg är alltid spärrad. kasst verkligen. kan kolla vad det är för nåt och skriva igen sen

2007-09-03 @ 17:59:13
Postat av: Anonym

på min skola är det blogg.se sidan som är spärrad, kanske är det =)

2007-09-03 @ 19:46:16
Postat av: Amelia

på min skola är det bara din blogg som är spärrad. alla andra blogg.se-sidor, samt bloggar som borde vara klassade som porr - de får man gå in på. surt.

2007-09-03 @ 20:16:06
Postat av: Mike

Finns flera, men denna kan man tex använda så funkar alla sidor om man är i te xskolan.
http://skolproxy.com/

Postat av: Victoria

Hm, det saknar grund. Aldrig någonsin har jag sett porr-relaterade bilder på din blogg, och om man söker på ordet "porr" på din blogg får man inte heller upp något farligt. Det saknar verkigen grund!

2007-09-03 @ 23:13:11
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: super

På Volvo är din blogg spärrad och klassad som "Adult Content"..

2007-09-04 @ 16:50:23
Postat av: Liza

Sånna datorer som finns på olika resecentrums runt om i landet går det inte heller att kolla in din blogg. Helt stördt.

2007-10-04 @ 13:43:17
URL: http://knoll.blogg.se
Postat av: Anonym

Det finns en liknande sida som skolproxy.com på www.skolsurf.com och som inte ligger i träda. Fri att använda. Kringgår problemet med förbjudna hemsidor.

2008-01-12 @ 21:42:01
URL: http://www.skolsurf.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback