Pinga på Nyligen!

Ser ni den här saken till vänster? Den här fula länksaken? Bra. Bra.

Den har jag skaffat för att se vilka som länkat mig, för jag missar alltid det och hittar det typ 2 månader senare efter att jag googlat mig själv. Och så står det oftast fina saker, så blir jag fylld av skam för att jag inte sett det tidigare.

Men nu kan jag se det direkt!

Ja, tänkte jag, i alla fall.
Men det stämmer inte riktigt. Det krävs att ni PINGAR er blogg på
nyligen.se för att jag ska se det (sedan åker informationen in automatiskt på knuff.se) Dessutom är det bra att pinga sin blogg. För att visa folk att den är uppdaterad, och för att komma med på bloggarnas sökregister.

Så efter att ni uppdaterat, gå in på Nyligen.se/pinga.php och skriv in er bloggadress och bloggtitel. Så blir det bra. Om inte annat, gör det om ni skulle skriva om mig, så kan jag se det!

Jag tror dessutom att Nyligen registrerar mer än bara det senaste, så om ni pingar idag när ni uppdaterar kommer nog det ghamla upp. Tror jag...? Hursom, bra för både er och mig. Er för att ni kan få fler läsare och mig för att jag blir glad. PUSSHEJ.

Kommentarer
Postat av: Ola Bini

... eller så kan du använda Technorati, söka på ditt blognamn (eller ditt eget namn) och skapa en RSS-feed av den sökningen. Då får du automatiskt veta varje gång någon länkar till dig eller nämner ditt namn.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback