Praktanus

Stötte på ett riktigt blockmongo på ACE i lördags.

Såhär va. Det finns en dansgolv där det spelas en massa pop. Ett stort dansgolv. Där finns det också en bar, bord att sitta vid samt att passagen till trappen till övervåningen finns där. När det är väldigt fullt med folk så blir det svårt att ta sig förbi för att folk dansar ut en del. Och det är ju inte så svårt att förstå. Inte heller svårt att förstå att man kan få lite öl utspilld heller, sånt där som man helt enkelt får ta när man är på krogen.

Men i alla fall. Det var inte så fullt där, men några dansade ut och fyllde passagen ändå. Så det var assvårt att ta sig förbi. Men ja. Jag höll ölglaset högt och försökte verkligen se till att varken jag eller någon annan skulle få något på sig.

När en jävla brud på dansgolvet helt plötsligt kastar hela sin axel ut och välter mitt glas så att det åker ut på en tjej som går förbi, mig och henne själv. Jag svär lite inombords, men vet ju att sånt händer. Ber om ursäkt till den oskyldiga tjejen och säger att en person stötte till mig. Rör mig därifrån. När tjejen som stötte till mig vänder sig om och är skitsur på mig.

"Jaha! Tack så mycket för den du, så jävla trevligt."
"Eeeeh... ursäkta men, det var faktiskt du som drämde in i mig."
"Aha, ja, javisst, sääääkert du!"
"Eh, jo, skärp dig hörru. Du slog till mig med din jävla axel så att jag och en tjej här blev helt marinerade. Sluta vara så himla löjlig."

Då moppsar hon sig som fan. Jag tror att hon skulle försöka vara tufft. Men det där var ju skitlöjligt. Patetiskt.

Så jag tar min arm som hon gjort helt ölmarinerad med sin stora, missbildade miffoaxel och skvätter ölen på den i hennes ansikte.

Sedan går jag.

Och några sekunder senare så ångrar jag mig. En hel del. Får så mycket ångest. Känner mig så jöjlig.

Jag borde ju ha hällt ut hela den satans jävla ölen över hennes skalle istället.



Vilket uppblåst jävla praktanus.
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Helt fel gjort men helt rätt gjort. Idioter som försöker vara tuffa bara för att är helt retarded, lite öl i nyllet kanske får henne att vakna upp ur sitt lala-land.
Bu för onödigt spill och bu för rikspuckon.

Postat av: Sara

hahaha. nästa gång kanske ;)

2007-09-30 @ 23:53:28
URL: http://paz.blogg.se
Postat av: ida

vad sa den andra ölmarinerade tjejen då? sånt där är så jäääääääääävla jobbigt.
i vintras när jag var och såg uffie på debazzer medis var det helt galet mycket folk som bufflade i publiken att jag blev puttad enda fram till scenen, well, sånt man får räkna med men iallafall så står jag där det är som värst och plötsligt fastnar en bruds hår i mitt, av någon anledning. ingen av oss kommer loss och det gör sjukt ont i hårbotten och hon tror alltså att JAG STÅR OCH DRAR HENNE I HÅRET. hon börjar skrika och slå mig som om jag vore nåt psyko som tycker att det är en sjukt kul grej att dra nån i håret under en spelning.
apropå, ja ingenting. sjukt jobbigt.

2007-10-01 @ 00:06:35
URL: http://pancakesinthesky.blogspot.com
Postat av: Hanna fridén

Sandra: Ja, folk som ska bråka och gasta bara för att de är fulla är förjävligt. Jag tycker att attityd är bra, men jag tycker inte att man ska börja väsnas och bråka i onödan, då blir man aldrig tagen på allvar.
Sara: Ja, det skulle kunna vara värt att bli utslängd för. Faktiskt.
ida: Men, fan vad jobbigt! Kunde hon inte försökt fråga vad det handlade om eller vaddå? Varför tar folk automatiskt för givet att folk vill jävlas med dem? Så himla onödigt! Och ja, den helt oskyldiga tjejen som fick öl över sig blev inte sur alls, hon sa bara: "Det är lugnt, sånt händer" som precis vilken annan vanlig människa som helst!

2007-10-01 @ 08:26:22
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: klara j-r

helt rätt av dig, hon kunde i alla fall sagt 'ok då märkte jag inte det, tråkigt för er att ni är blöta'! jag har kompisar som fått både en och två telefoner och kameror förstörda pga nån som vill spruta champagne eller nån som stött ut sin drink osv. ingen har fått ett snällt ord tillbaka, människor måste ur sina fyllebubblor...

2007-10-01 @ 09:40:10
URL: http://nomi.blogg.se
Postat av: Hanna P

Intriger på krogen minsann, irriterande med folk som inte står för att dom gjort fel.

2007-10-01 @ 09:55:40
URL: http://hannapannapersson.blogspot.com
Postat av: s

När jag fick min egna öl på mig tidigt en kväll på ace (alltså innan det blev trångt) för att en tjej verkligen sprang på mig, så såg jag helt paff ut och hon bah "JAG KÖPER EN NY!". Och så gjorde hon det. Då fick jag lite hopp!

2007-10-01 @ 10:43:37
Postat av: marty,

Du är så sjukt rolig tjejen! Tack för en bra blogg! :)

2007-10-01 @ 16:29:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback