Jag vill bli frisk!

Jag tror jag vet varför jag inte blir bättre, utan snarare sämre. Jag tror att jag har både har en virus och en bakterieinfektion på samma gång. Penecillinet slår ut bakterieinfektionen, men försvagar samtidigt immunförsvaret vilket innebär att virusinfektionen slår hårdare.

Fyfan vilket jävla oflyt. Jag mår seriöst dåligt. Har legat i soffan i princip hela dagen. De enda undantagen har varit när jag gått till datorn, och datorsittandet har varit lika jobbigt som en heldagsmaraton skulle vara vanligtvis.

Jag får väl trösta mig med att jag smittat Leo också. Han är också hur sjuk som helst. Har legat i soffan med mig hela dagen med en lika snorfläckad näsa som jag. Vi har bara tittat på film och sovit. Och hostat på varandra. Och snorat på varandra.


Kommentarer
Postat av: Görel

Delat snor är dubbelt snor!

2008-02-17 @ 22:06:43
Postat av: anna

Om du inte var på ace igår, ah, då har du en dubbelgångare!

2008-02-17 @ 22:29:42
Postat av: Kim

Låter som samma skit jag haft o fortfarande går på penicillin för...gå till läkare säger jag bara, det är fördjävligt o blir inte bättre utan penicillinet :-/

Postat av: Hanna Fridén

Görel: Ja, DET kan jag skriva under på!

anna: Då har jag en dubbelgångare! Igår mådde jag anusdåligt och sov.

Kim: Jag var hos läkare i måndags (en vecka sedan) och har ätit 3 milligram penecillin om dagen sedan dess, not working :(!

2008-02-17 @ 22:49:06
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Anna Bo

Krya på dig! För du är bra, och det är extra viktigt att bra människor är friska, så de kan utföra sina bra saker. Krya på dig.

Och jag sitter här med magsmärtor och en tillhörande mage från hades och hoppas innerligt på att det bara är mensvärk eller dylikt. Annars blir det säkert vårdcentralen. Hatar vårdcentralen. Apropå obekvämt sittande vid datorn.

2008-02-17 @ 23:48:08
URL: http://ruminating,blogg.se
Postat av: Abbes pappa

Får väl trösta dig med att även Abbe ligger här i hög feber. Fan vad trendigt det verkar vara just nu.

2008-02-18 @ 00:41:34
URL: http://www.hejaabbe.com
Postat av: vitamin k

om penicillinet inte hjälper så är det ju en virusinfektion, och mot virusar finns inget att göra, bara vänta.

2008-02-18 @ 10:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback