Pauline!

Men gud vad roligt! Eller, inte roligt att att Mitt i smeten "Pauline" lägger ner. Men Viktor avslöjade vem det har som skrivit den, och det var ju Micaela! Fina Micaela. Vad roligt. Det visste jag aldrig. Har funderat men inte vetat. Tänkt att det ändå inte är en idé att jag försöker gissa med tanke på hur lite koll jag har på den delen av Stureplan som inte innefattar typ Spy Bar förutom mina kollegor, givetvis.

Så, synd att hon inte fortsätter blogga, givetvis.
Men roligt att det var Micaela som hade den fina bloggen.

image2181

Micaela och jag. Från Teatron, ungefär ett år sedan.


Sedan är det en massa som gått in och skrivit en massa påhittad skit om henne för att de blivit så provocerade över att hon är anonym. Hittat på att de vet vem "Pauline" har varit. De har skrivit att hon bara gillar folk med värsta statusen eller asmycket pengar och att hon är en golddigger. Så jävla osant. Om det är någon som inte är på det viset, då är det fanimej Micaela. Den där Siddharta kan ta sig själv i prutten.

Micaela är en fantastisk kvinna. Micaela hänger lika gärna på ett typiskt Stureplansställe som på ett dansställe bland alternativt folk med grymma dj:s och festar loss. Hon är helt fri och underbar. Vi började prata när jag hade det som förmodligen anses som de mest lowly av alla lowly yrken: mingelfotograf. Och hon var underbar, fantastisk och otroligt trevlig till skillnad från många indiekids som kunde vara extremt dryga, exempelvis. Ingen prestige alls. Hon tyckte att jag var trevlig, hittade min blogg och var alltid fantastisk. Brydde sig inte alls om att jag bara var en fotograf. Det spelade ingen roll överhuvudtaget. Till skillnad från vissa andra som kallar sig frisläppta och alternativa som skrev rad efter rad om hur dålig, låg och kass JAG var som var mingelfotograf. Så vidrigt.

Micaela är fantastisk, och det är synd att hon slutar blogga. Jag kommer sakna hennes blogg. Hoppas att hon startar upp en ny som inte är anonym och där hon kan visa upp allt som är fantastiskt med henne. För hon är underbar. Driven. Smart. Sympatisk och allt annat som en fantastisk människa är.

Love you, Micaela!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback