Sjuk!

Har ni någonsin vaknat av en nysning? Det har inte jag gjort förut. Och det var extremt obehagligt, ska sägas. Speciellt närnysningen medförde att jag fick fullt av GRÖNT KLÄGG över hela mitt täcke och ansikte. Sedan har det fortsatt så här hela dagen. Och så gör det ont i kroppen. Och halsen. Och lungorna. Jag har liksom bara rökt två cigg idag, vilket är väldigt lite för att vara jag så sent på dagen.

Jag har med andra ord blivit sjuk, och vid sämsta möjliga tillfälle, förövrigt. Jag brukar vanligtvis inte bli sjuk vid dåliga tillfällen. Ni vet hur det är? Kroppen stålsätter sig och vägrar bli sjuk när man inte får det, och sedan när man är klar med något viktigt och det blir helg så blir man jättesjuk då istället.

Precis som att mensen alltid blir snålare och pågår kortare tid i en relation. Det är konstigt hur stor inverkan det mentala har på kroppen. Men inte den här gången! Icke. Icke!

Fanskapshelvete. Nu ska jag tvinga bort den här förkylningen. Har ett viktigt möte 14:00 och en jävligt viktig deadline på onsdag.
 

Kommentarer
Postat av: ro

http://www.oriannastudios.com/wearable.php
här är en som målar på kläder. Du skrev ju om det en gång i bloggen.

2008-02-11 @ 15:55:33
Postat av: Anna

Konstigt nog vaknade jag faktiskt också av en nysning imorse. Den resulterade visserligen inte i grönt slem utan näsblodsattack i en timme, men ändå, vilket sammanträffande.

Postat av: s

visste du att om man nyser med öppna ögon "ploppar dem ut" nästintill, det är därför man i princip inte kan nysa med öppna ögon

2008-02-11 @ 20:38:11
URL: http://sussiella.blogg.se
Postat av: Ronja

Krya på dig!

2008-02-11 @ 22:49:36
URL: http://laserpiente.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback