When the shit hits the fan

En klubb vars arrangörer snackat asmycket skit om mig kontakar mig just och ber mig skriva om en spelning de ska ha. Jag säger nej, självklart inte, ni har snackat mycket skit och jag gör inget alls för er. Jag går aldrig till er klubb. Jag skriver inte om den. Jag vill inte veta av era gäster eller er.

Sedan bemöts man av en massa bortförklaringar och sedan medges det tillslut och jag kallas "surfitta".



Way to go! Försök att inte bränna broar om ni vill komma ut till ön, jävla idioter.

Jag är trött på att vara medlande och snäll i situationer där timglaset runnit ut för längesedan. Alla snackar skit. Överallt. Det vet jag. Men ingen ber mig om rena tjänster om det varit en jävla kavalkad av assholishness om de inte skärper sig och ber jävligt mycket om ursäkt. Överlag så snackar jag ingen skit alls, om det inte är någon som varit en riktigt rutten banan mot mig, och knappt ens då för att jag sällan orkar.

Och vet ni? Det är jävligt smart av mig. Och det är jävligt dumt av alla små söndersupna idioter där ute att fortsätta leva i en illusion där man tror att skitsnacket inte når fram till källan. Kretsar med skitsnackare har nämligen en tendens att vara jävligt, jävligt skvallriga. Om ni inte märkt det.

Kommentarer
Postat av: Tess Style

Fy fan vad dålig stil av dem. Stå på dig bara.

Postat av: Anonym

jag vet vilken klubb och vilka personer du menar och i det här inlägget så snackar ju du själv skit om dom.

2008-02-12 @ 04:27:56
Postat av: Hanna Fridén

Anonym: Men gud vad löjlig du är. Enda sättet du kan känna till det är om de själv berättat, så, alltså, deras fel. I övrigt så kunde jag ju göra som de och hänga ut med namn, eller? Mitt inlägg är extremt sympatisk i jämförelse, så jag skulle vilja be att du lät bli några moralaliska predikningar.

2008-02-12 @ 12:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback