Jag är Stureplans bäst klädda man

Sådärja. Jag vann tävlingen på Herrbloggen. Fint! Tack alla som röstade, ni är fantastiska. Älskar er.

Det ska jag sätta i mitt CV, tror jag.

Utsedd till Stureplans bäst klädda man nyår 2007-2008.


Det är väl väldigt fint, så säg? Det kanske säger något om killars stil på Stureplan också. Fy fanken. Jag känner verkligen med Johan af Geijerstam och Fredrik af Klercker när de ska göra sin Fashion Paparazzi. De skulle likväl kunna byta ut allt och bara ha "veckans modemiss", länka till bildgalleriet och skriva: "ALLA MED SNOPP".

Ungefär.

Men det blev en fin liten miniintervju angående manlig stil! Läs den här, på Herrbloggen!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Grattis tjejen - eller ska jag nu kalla dig herren kanske?!? Du förtjänade verkligen den vinsten, så som du fixat i ordning dig! Blev ju en riktig "Johnny-Depp- spexar-bild" - riktigt nice med andra ord!! =P

GRATTIS GRATTIS GRATTIS IGEN!! :)

Postat av: N.C.

Grattis, men utfallet av denna omröstning måste tas med en stor nypa salt. Dels inkluderades långt ifrån alla män på Stureplan med omnejd bland dem man kunde rösta på (och nomineringsförfarandet bland dem som ingick var sannolikt inte helt öppet), dels misstänker jag att din uppmaning, som jag såg nedan, till dina läsare att rösta på dig starkt påverkat utfallet. Och begreppet "bäst klädd" är subjektivt. Jag anser den som är bäst rustad för strapatser/utflykter i skog och mark vara bäst klädd.

Jag missunnar ingen denna typ av framgångar utan ber sportsligt om att få framföra mina gratulationer, men jag anser inte att man ska dra alltför stora växlar på omröstningar av detta slag.

N.C.

2008-01-18 @ 17:59:55
Postat av: Mikey

Ja! Färglada, mönstrade strumpor = alltid bra. Fick senast ett par rutiga av min kära moder som hon köpt i Rom. Annars brukar tiogruppen ha roliga strumpor, och H&M (särskilt på herravdelningen!). Älskar när någon sitter med benen i kors och byxan åker upp lite och visar en bit vrist med fint, färglatt mönster, särskilt om resten av klädseln är relativt nedtonad och proper.

2008-01-18 @ 18:09:07
URL: http://diegesen.blogspot.com/
Postat av: Linn

Grattis till vinsten Fröken!

2008-01-18 @ 23:25:09
URL: http://linnfriman.blogspot.com
Postat av: Sara

hahaha, du är rolig du :D

2008-01-19 @ 14:50:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback