Jag önskar mig en galastass

Åh. Jag har ett så stort problem. Inget lyxproblem, vet ni. Utan ett genuint, hjärtskärande jävla problem.

Under modeveckan så kommer jag att behöva minst två stycken galaklänningar. Två. Och tyvärr så finns det inget i butik ännu som gör mig riktigt, genuint lycklig. Det är fortfarande en sådan himla massa crap, eller så är det för dyrt. Mitt hjärta sargas.

Jag är helt inne på fina transparanter, blommor och målningar. Och assymetri. Det vill jag ha. Balenciaga, Marc Jacobs, Chloé, Christian Lacroix, Akris, Yohji Yamamoto, Prada och, om man vill köra något enklare.


image2070
Balenciaga

image2071
Chloé

image2072
Chloé

image2073

Christian Lacroix

image2074

Akris

image2075

Prada

image2076

Yohji Yamamoto

Alla bilder från
Style.com

Jag tror att ni kan se ungefär hur mina önskningar går klädmässigt. I övrigt, jag är så glad åt Chloés vårkollektion. Brukar inte alls ha en stor faiblesse för Chloé, men i år passar de mig perfekt. Genomskinligt + satin är fantastiskt, när jag i övrigt är så trött på satin att jag vill kräkas. Det enda som räddar, i min mening.

Som tur är så har jag några klänningar som jag tror att jag ska klippa i för att lyckas åstakomma något som andas en blandning av Lacroix och Balenciaga. Får se hur det går.

Kommentarer
Postat av: N'ea

Annars kan du låta någon sy upp en åt dig! Då blir det som man vill iaf.

2008-01-16 @ 18:15:12
Postat av: Bea

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.1273049#lasKommentarer

Kolla in Martin Dahlins flickväns klänning. Den är från H&M och kostar 799 tror jag. Har provat den och den är wonderful; fint mönster, bar rygg och tunnt tyg..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback