Nyåret

Jag spenderade först nyår med middag här hemma med nära och kära, och sedan kom lite mer folk över. Totalt under kvällen här var vi: Kjerstin, Johan, Stina, Björn, Freja, Adam, Tova, Katta, Tea, Isabell, Irja och Johan.

Men sedan gick jag faktiskt ut trots allt! Devi tog med mig och Katta få en fest. Vi satt mestadels och tittade på folk där. Jag gick igenom hur folk tedde sig. Nyårspsykologi är ängsligt. Hur folk börjar hångla med varandra kors och tvärs, hur det lyser en lätt panik i folks ögon. Allt.

Själv valde jag att kompensera det hela med att åka hem till ett ex och sova där. Det kändes helt enkelt säkrare. Beprövat och bekvämt istället för folks läskiga nödryck.

Sedan, den första januari, gjorde jag inget alls på hela dagen. Jag ville bara ta det lugnt. Lät inte min stress infinna sig i kroppen överhuvudtaget. Tog det bara lugnt precis hela dagen.


Och nu ska få en nystart och få bloggen på bra köl igen! Jag är inte den som observerar mina siffror så nogrant, men jag kan tänka mig att de sjunkit ganska rejält den senaste tiden. Hahaha.

Nu ÄR det ett nytt år. Och nu nysatsar vi!
 

Kommentarer
Postat av: sara

jag tycker din blogg blivit roligare den senaste tiden!

2008-01-02 @ 13:59:11
Postat av: Görel

Hurra!

2008-01-02 @ 14:06:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback