Stylist

Idag ska jag åka iväg på en plåtning. En stylist ringde upp mig igår angående detaljerna. Det var ett förvirrat telefonsamtal.

Stylist: Hej! Vad gillar du för typ av kläder?
Jag: Alltså, jag har egna kläder och stylar gärna mig själv, så det är lugnt.
Stylist: Okej, men det är inget du behöver? En topp eller så?
Jag: Nej. Jag håller på med mode. Jag stylar. Jag kan fixa själv.
Stylist: Jag vill ha mycket färger!
Jag: Det vill jag kanske också, men vi får se. Jag vill ha min egen stil. Det ska ändå handla om mig.
Stylist: Jo, de sa att det var viktigast att ni kände er bekväma.
Jag: Ja. Och jag stylar som sagt själv också. Och håller på med mode.
Stylist: Annars har jag ett par fina blå skor här med kilklack. Vilken skostorlek har du?
Jag: 36. Men det spelar ingen roll, för jag vill absolut inte ha kilklack.
Stylist: Ja... De här är ju lite större men--
Jag: Jag vägrar ha kilklack.
Stylist: Men---
Jag: Nej. Det känns inte alls fashionabelt.
Stylist: Men rött läppstift då?
Jag: Nej. Möjligtvis något lätt rosa. Inte rött. Jag hatar rött.
Stylist: Men---
Jag: Jag tar med mig en trunk med kläder så får vi se vad som händer.
Stylist: Vi har en massa smycken.
Jag: Jag kan gräva igenom dem lite imorn. Men jag vill göra allt själv.


Vad konstigt det vore om någon annan stylade mig. Alltså. Verkligen. Det skulle kännas väldigt, väldigt obehagligt. Och fel. Och... ja. Jag vet inte. Nej. Jag är jag!

Kommentarer
Postat av: Hanna 2

jag tycker du är cool som bara gick ut och kallade dej journalist, fotograf, stylist och AD innan du egentligen hade gjort några "riktiga" såna gig(art director är ansvarig för reklamkoncept/designkoncept, inte samma sak som repro/original osv) - och så fick du massa uppdrag och gör dem så galant. innan du och andra gormar vill jag nu förtydliga att detta menar jag inte som en pik utan jag är 100 % allvarlig: det man vill och vet att man kan, det ska man ta för sig av och göra, rakt av. du är cool.

2008-01-30 @ 12:43:21
Postat av: Hanna Fridén

Hanna 2: Nu är du i ärlighetens namn helt jävla dum i huvudet. Jag var anställd som AD på Stureplansgruppen. Sedan att du tror att jag inte har jobbat med något riktigt och vill pika om det är löjligt. Speciellt med din "ursäkt" till det hela.

Innan jag började som krogfotograf var jag Projektledare inom grafisk produktion. Det var jag i flera år, mind you. Sedan tröttnade jag, då jag jobbat inom branschen sedan 16. Där ingick både repro, grafisk form, retusch och allt som tillhör. Böcker, grafiska profiler för företag samt reklam var våra primära kunder.

Fotograf undrar jag hur fan du kan hävda att jag kallar mig, när hela bloggen är full av paragrafer där jag säger att jag _inte_ är det. Däremot har jag varit anställd fotograf, och jag vet inte vad du anser som krävs för att få kalla sig fotograf. Jag var fotograf, även om jag hela tiden hävdade att jag var dålig på det.

Samma sak med det övriga. Jag stylar regelbundet och får betalt för det. Jag skriver artiklar i tidningar regelbundet. Vad anser du är en stylist? Vad anser du är en journalist?

Jag tycker att din kommentar är otroligt konstig. Du tar för givet att jag inte kunde något och inte varit verksam inom något. Jag finner det hela väldigt, väldigt obehagligt att du bestämt dig för det här. Om du ens följt bloggen skulle du veta att dina uttalanden inte stämmer, och är rakt av fåniga.

Jag antar att du tar för givet att du kan allt om mitt liv för att jag festar mycket och du personligen anser att jag inte gjort något vettigt. Det är löjligt. Och fördomsfullt. Och att hävda att du inte pikar gör det hela ännu mer pinsamt.

Att ljuga om sina prestationer är självfallet idiotiskt, och jag har aldrig hävdat att jag är eller gjort något jag inte gjort. Och jag blir förbannad på dig. Hade jag träffat dig i verkligheten så skulle jag undra varför en person, som jag aldrig träffat, som inte vet ett dyft om mig, kom fram och hävdade något sådant.

Om du nu inte tror att det är otrevligt, och på allvar fått för dig att din kommentar är vettig för att du försöker lägga in att "det inte är en pik" så föreslår jag att du tänker efter en gång till.

Eller hur skulle du känna om en total främling hävdade att du inte gjort något av det du gjort, och att du inte kunde det du kunde? Hur? Berätta det för mig.

Även om du nu skulle vara 100% allvarlig så skiter jag i det. Att hävda att man kan saker man inte kan finner jag extremt illa och enerverande, och jag hatar att träffa på sådanna människor. Speciellt när man hamnar i projekt med dem och de visar sig vara fullkomligt inkompetenta. Och jag har hamnat i projekt med dem som projektledare, och det är verkligen inget jag uppmuntrar.

Postat av: Hanna Fridén

Hanna 2: Lustig sak att ta för givet. Min fråga är, varför tror du det där? Och hur kan du får för dig att det inte är ett sätt för dig att pika otrevligt?

Du kan ju ringa upp mina gamla arbetsgivare om du vill. Winset PrePress AB, där jag började inom orginal vid 16, finns ju tyvärr inte. Däremot Olssons Grafiska, där jag var projektledare inom grafisk produktion samt formgivare, finns. Sedan har vi också Bokförlaget Mormor. Sedan var jag redaktör på Tidningen Stureplan. AD på Stureplansgruppen. De flesta stylingjobb har jag gjort för Mikas. De mesta journalistik jag gör idag är på frilansbasis. Just nu skriver jag för BON Magazine, under modeveckan. På fredag börjar jag mitt nya jobb som fortfarande är hemlighetsstämplat.

Innan du kommer med rent idiotiska uttalanden så kanske du bör kolla upp om dina teorier stämmer. Och i övrigt, om du faktiskt menar på att det är bra att LJUGA om sina prestationer så är det väldigt obehagligt, och jag önskar att du skrivit ut ditt för och efternamn så att framtida arbetsgivare kunde googla dig och se vilken mytoman jag kan tänka mig att du själv är, i sådanna fall.

Som tidigare projektledare har jag nämligen varit med om många så som du, och det är extremt enerverande när folk hävdar att de kan saker de inte kan ett smack om.

Tänk om, gör rätt. Lär dig saker, gör jobb. Kalla dig inte för något du inte är. Viktig läxa. Annars kommer din omgivning bara se dig som en lögnande psykopat, för sådant går fram tydligt.

Sedan är det nog ingen som tror dig att du inte vill vara otrevlig. Tro mig, det går inte att beslöja rena förolämpningar med en så konstig ursäkt. Lär dig lite vett och respekt, och är du bitter över att det går bra för mig så föreslår jag att du försöker göra något själv med ditt liv istället för att klanka ner folk som slitit som en jävla häst hela deras liv och fått ut något av det.

Tack. Fjant.

2008-01-30 @ 13:22:51
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: En annan Hannah

Men...nej? Jag tror inte att Hanna 2 menade något illa alls. Att hon sedan hade fel i sak var ju olyckligt och klantigt, men jag uppfattar hennes kommentar som helt ärlig, berömmande och beundrande.
Fast jag kanske är blåögd och naiv.

2008-01-30 @ 13:34:29
Postat av: Pojke som känt Hanna sedan hon var punkare

Hanna 2s kommentar känns som typisk, bitter illvilja som hon vill beslöja genom att lägga till en liten ursäkt för att rättfärdiga hennes uttalande. Ingen uttalar sig sådär. Jag har känt fröken Fridén sedan hon var 14, och jag har till och med varit på besök på fika på hennes jobb på Olssons Grafiska. Som i övrigt ligger på Hallandsgatan, som ligger nära Åsoskolan där jag gick Komvux.

Hanna 2. Lär dig något om en person innan du uttalar dig. Om jag känner Hanna rätt så kommer hon bli extremt förolämpad av din kommentar. Hon har slitit hårt hela sitt liv och alltid blivit bemött med misstro på grund av sin ålder. Om du jobbat och slitit i flera år, hur skulle du reagera om någon kom fram till dig och sagt att du inte jobbat med det du gjort? Du skulle inte bli glad, så klart.

2008-01-30 @ 13:43:53
Postat av: Wirren

Hannah: En aningen naivt skulle jag säga.

2008-01-30 @ 13:45:59
Postat av: klara

oj, jag tror absoult inte heller att hanna2 var otrevlig. men jag antar att inte kommentarfälet är en debatt så jag lämnar ämnet. (men jag tycker också du är cool.)

2008-01-30 @ 13:52:44
URL: http://klrdvrdssn.blogg.se
Postat av: Jo-Hanna

hahahaaa, beef i modebloggen. mjaaau

2008-01-30 @ 14:38:56
URL: http://sjalvstudier.blogspot.com
Postat av: Elsa

Sen när är kilklack inte fashionabelt?

2008-01-30 @ 15:06:10
Postat av: Saga

VÅGA VÄGRA KILKLACK! :)

2008-01-30 @ 15:32:51
URL: http://krullethelgonet.blogg.se
Postat av: Daniel

Hanna Fridén: vem är det egentligen som är mytoman?

2008-01-30 @ 15:46:53
Postat av: Sara

Vet inte vaför jag blandar mig i det här, men jag ville bara säga att jag helt håller med En annan Hannah om att Hanna 2 inte skrev sin kommentar av illvilja utan beundran. Däremot förstår jag att du, Hanna, blir irriterad. Det skulle jag också bli.

2008-01-30 @ 16:13:53
Postat av: Kristina

Men oj vad arga alla blir! Javisst att Hanna2 uttalade sig fel, men inte behövs en lång, lång förolämpande kommentar om hur man ska bete sig komma efter det? Det räcker med en förklaring.

2008-01-30 @ 17:54:14
Postat av: Anonym

Nått man som är viktigt att lära sig är ödmjukhet.

2008-01-30 @ 18:02:03
Postat av: Anonym

Jag tror inte heller att Hanna2 menade något illa egentligen, men nog var det en konstig och ogenomtänkt sak att säga! För inte fan finns det något "coolt" med att utge sig för att vara något man inte är.

Ta bara som exempel alla dessa bloggare som kallar sig "illustratörer" så fort dom ritat en streckgubbe i Illustrator (förmodligen piratkopierad), och publicerat den på sin blogg. Skit samma om man aldrig någonsin haft ett enda uppdrag som illustratör, man envisas ändå med att kalla sig för det!

Det gör mig vansinnig!

Vad är det som är så fel med att säga att man tecknar/har gjort en teckning att man måste envisas med att kalla sig illustratör (ett yrke!) och säga att man illustrerar??

Eeeh... alltså det här blev ju lite längre och dravligare än vad jag tänkt mig... Passade på att ladda ur mig lite, he he he... Det jag ville säga var kort och gott:

Inte coolt att utge sig för något man inte är,
Hanna Fridén utger sig INTE för att vara något hon inte är,
men jag tror inte Hanna" insåg vilken konstig grej hon sa, och jag tror inte hon menade något illa.

2008-01-30 @ 18:03:17
Postat av: Mia

Rent objektivt tror jag inte att Hanna 2 menade något illa. Men förstår att du tar åt dig av det hon skrev om du har jobbat så hårt för att vara där du är idag! Då känns det som ett slag på käften. Och sen om det var en bitter underton i meddelandet är en annan sak.

2008-01-30 @ 18:11:52
URL: http://heartofastar.blogg.se
Postat av: Valentina

haha jag blev så inne i den kommentar-fajten som pågår att jag glömde vad jag skulle skriva men här kommer det: det verkar ju inte som om personen lyssnad epå dig alls? Haha kanske var dennes enda chans till ett jobb eller nåt - vägrade släppa

2008-01-30 @ 18:13:07
URL: http://muslimah.tjejsajten.se
Postat av: Maja

Eftersom intresset, unga mammor faktiskt verkar att öka tänkte jag också passa på att öka acceptansen också. Dett kan också funka som en blogg för att läsa om andra unga mammor. Tänkte bland annat Länka till olika mammors hemmasidor. Och om någon är intresserad kan man gäss tblogga. Jag ska bland annat skriv om hur det är att vara ung mamma för dem som är intresserade. Kanske lite om mitt eget liv också. Alla unga mammor från 13-22 är välkomna att skriva sina länkar så lägger jag upp dem. Om man har lust kan man även skriva en lite om sig själv. Hoppas många unga mammor vill medverka! Kontakata mig på ViUngaMammor.Blogg.se. PS glöm inte skriva med så jag kan få tag i er! =) PS: Gravida också välkomna!!!
Kram Maja

2008-01-30 @ 18:56:48
URL: http://ViUngaMammor.blogg.se
Postat av: Amanda

Du är skön! ;)

2008-01-30 @ 20:15:35
URL: http://birgerjarlsgatan.blogg.se
Postat av: GullStina

Grymt att du står på dig om en sån sak, klart du ska vara du!

2008-01-30 @ 21:02:27
URL: http://gullstina.blogspot.com
Postat av: M.

Skönt att du inte låter dig stylas av någon annan. Världen har tillräckligt många sådana människor (både vad gäller kläder och annat). Mycket av din skönhet och utstrålning ligger i din unika personlighet.

2008-01-30 @ 22:08:24
Postat av: hanna 2

hej igen. snälla läs noga nu. jag skrev att gå från den tjänsten på förlaget till att bli "AD" var coolt gjort. de flesta som får såna AD-jobb som du fick förra året,har gått Berghs eller jobbat som AD innan. inte jobbat med repro/form på litet förlag (INGET FEL I DET men förök för fan se poängen!). det jag menade var att ÄR man/känner sig som/KAN nåt - dvs har RÄTT kompetens men ännu inte så tunga/coola projekt på cv:t - så ska man (särskilt som tjej) våga säga att man ÄR det (AD, journalist etc). själv har jag tvärtemot dina antagenden aldrig överdrivit min kompetens. tvärtom, men jag har lärt mig att vga säga vad jag kan. och inspirationen fick jag av såna som du (fast för några rå sen). därför tycker jag att du ska vara stolt att du gick från ganska små jobb till skitstora. istället för att hålla på så här som i ditt var. jag har ett jobb där jag anlitar både AD och stylister från och till, så visst är jag noga med kompetensen. JAG SA BARA ATT DET VAR BAR ATT DU KALLADE DIG AD etc INNAN DU HADE
SKITCOOLA UPPDRAG I CV:T. läs igen. de tjänsterna du hade innan du började med Bon, Mikas etc är inte såna som man brukar hoppa över till de tunga uppdragen från. Därför är det din attityd som gjort att folk ens kollat i din talang. det beundrade jag tills du kom med denna jävla ramsa. ok. tack. ps. jag har tidigare tillägnats lika mkt utrymme av dig då jag berömde din skrivstil för att du vågar bryta grammatikregler. då valde du INTE att läsa det som en pik, vilket du kunde ha gjort då med. och därför antog jag att du fattar när någon är välvillig och inte. tack och hej.

2008-01-30 @ 22:51:08
Postat av: hanna 2

ps. jag har rekommenderat dig till många uppdragsgivare och skickat länken till din blogg till säkert hundra personer. det här var fan helt sjukt. det känns inget kul. jag tar en paus från den här länken.tack.

2008-01-30 @ 22:54:13
Postat av: hanna 2

en sak till: jag har full koll på mormor etc. det var just det jag refererade till; att gå direkt från små uppdrag till stora - TACK VARE ATT MAN VÅGAR SÄGA VAD MAN KAN. själv skulle jag av princip aldrig ha anställt en AD direkt från en sån tjänst -men dig skulle jag gärna ha anlitat. det var hela min poäng.

2008-01-30 @ 23:01:03
Postat av: Sara

Jag tycker inte att det som Hanna 2 skrev var riktat som en pik, utan mer som beröm. Men har förstår också Hannas reaktion. Detta har blivit så uppblåst! Puss på dig Hanna.

2008-01-31 @ 15:58:07
URL: http://saraslovelyliv.blogg.se
Postat av: Jessica

Grymt är att du fortsätter att styla dig själv, inte låter någon stylist ta över, tror att det skulle bli precis som du känner; konstigt...

2008-01-31 @ 16:00:51
URL: http://ikkas.blogg.se
Postat av: Sara

Oj, herregud Hanna! du verkar ha väldigt kort stubin. Jag tycker inte att det hanna2 skrev var speciellt otrevligt och oförskämt. Du har helt klart rätt att komma med en morkommentar om det hon säger inte st'mmer,
men du kanske kan göra det på ett mognare sätt och iinte skälla ut henne.
Och att du sedan skriver att hanna2 i sitt andra inlägg skriver något om att du överdriver din kompetens är ju inte sant. Hon menade ju att du vågade stå upp för den! (till skillnad från många).

Sedan börjar du anta saker och hitta på egna historier om att hon brukar uppge sig för något hon inte är ( en lögnande psykopat ) ?

Nej, jag tycker detta var väldigt omoget och oproffessionellt gjort. En diskussion behöver inte vara aggressiv. Lär dig diskutera och uttrycka dig ordentligt Hanna Fridén!
Att du inte ens kan ta komplimanger, som att hon säger att du är cool och att hon ser upp till dig.
Nej, det här behandlade du inte på ett bra sätt.

2008-01-31 @ 18:30:25
Postat av: hanna 2

men varför går det inte in i ditt huvud att jag INTE har sagt att du övedrivit din kompetens och att jag INTE har förolämpat dig? och att jag ALDRIG påstått att NÅN ska ljuga/överdriva/hitta på?! VILL du tro illa om folk/ta illa upp trots förklaringar. jag ger upp. jag sa att månag tjejer vågar inte ta en titel de har kompetens för utan de underdriver. det märker jag på mitt jobb där jag får många ansökningar. du skrev vissa titlar om dig själv i en fas då många, många tjejer inte skulle gjort det. men jag önkar att fler tjtjer gjorde så. jag medger att min första kommentar kunde misstolkas om man verkligen ville, men med tanke på den bifogade förklaringen tycker jag det var onödigt att välja att läsa den så. jag har kommenterat din blogg många gånger och många gånger har du tackat och varit glad. vi har mejlats och då har du varit tacksam och glad. jag hade ingen tanke på att såra eller håna dig.jag är inte din fiende. men nu tar jag bort ditt bokmärke för det här är mer aggressivitet än jag förtjänat eller har lust att ta. lägg upp dina jobb och visa dem stolt istället om du nu oroar dig för at nån ska tro att jag sa att du inte har gjort några jobb. det sa jag inte! men om du nu oroar dig är det ju bara att länka till din stying, dina kamapnjer/koncept du gjort som art director. det vore kul att semer av ditt arbete. och varför gaffla på i 234566 tecken om hur jag har ljugit. jag har inte sagt att du har ljugit eller att man bör ljuga. du läser mina tillägg som fan läser bibeln. adjö och tack för den här tiden.

2008-01-31 @ 20:05:00
Postat av: sandra

Vad tråkigt att Hanna Fridén tog det på fel sätt. När jag läste hanna2:s kommentar så tyckte jag inte alls att det var en pik, tvärtom jag förstod precis vad hon menade. Ibland är vi för fega för att våga säga vad vi kan, alltså ofta kan vi mycket mer på en arbetsintervju än vi hävdar för vi vill ju inte uppfattas som "skrytiga". Sen precis som hanna2 skrev att när hon hade kommenterat fridéns gramatik så tog hon ju inte det på fel sätt, o det var ju samma sak i mina ögon, fridén kunde ju helt enkelt förstått det också som en ironisk pik mot hennes gramatik.
Tråkigt att du reagerade med en sådan motattack, och speciellt efter att hon förklarat sig så kunde du i alla fall godtagit förklaringen och sagt att du tycker att det är lätt att missförstå det hon skev (vilket jag inte förstår varför du tycker) istället för att fortsätta attackera. Känns nästan lite som att du förstod att du hade missuppfattat allt men att det var bättre att fortsätta istället för att be om ursäkt (mindre pinsamt).. det är vad jag tycker i alla fall!! tack för en fin blogg annars (o snälla missuppfatta inte o tro att jag dissar o sen fjäskar för att det ska vara okej, gillar vekligen din blogg men ville bara framföra hur detta verkar i en utomståendes ögon.)

2008-01-31 @ 21:00:32
Postat av: Karin

Precis som någon skrev här ovan tycker jag verkligt illa om när folk kallar sig illustratör/designer osv fastän dom inte alls är det utan bara sitter hemma med photoshop! Som om designers och illustratörer inte var något riktigt yrke, utan något vem som helst kan säga sig vara någon gång ibland för att det verkar coolt. Jaja. Så i alla fall förstår jag om Hanna blir irriterad om någon tror att hon är sådan.

2008-01-31 @ 22:58:00
Postat av: iller

mm, fast jag vet inte om jag tycker det är okej att bara kalla sig för "journalist" sådär rakt upp och ner när man inte sitter på någon journalistisk utbildning, över huvudtaget. Att jobba som journalist är inte samma sak som att skriva krönikor eller föra en blogg.

Och jag tycker att det är förbannat tråkigt när det yrket vattnas ur så totalt.

2008-02-01 @ 00:21:47
Postat av: Hanna Fridén

Hanna2: Du valde att skriva såhär i din förklaring:

"det beundrade jag tills du kom med denna jävla ramsa. ok. tack. ps. jag har tidigare tillägnats lika mkt utrymme av dig då jag berömde din skrivstil för att du vågar bryta grammatikregler. då valde du INTE att läsa det som en pik, vilket du kunde ha gjort då med. och därför antog jag att du fattar när någon är välvillig och inte. tack och hej."

Eller:

"ps. jag har rekommenderat dig till många uppdragsgivare och skickat länken till din blogg till säkert hundra personer. det här var fan helt sjukt. det känns inget kul. jag tar en paus från den här länken.tack."

Om du inte skrivit så, utan istället bett om ursäkt och förklarat dig, hade det varit en annan sak. Men du valde att inkludera förolämpningar där du sa att du aldrig skulle komma tillbaks. varför ska jag bemöta det väl, Hanna?

Först skriver du att jag valt att kalla mig för en massa saker innan jag gjort några riktiga "gig". Sedan förklarar du för mig vad en AD egentligen är (jag har varit AD, jag vet vad det är). När jag blir arg över det så väljer du att kontra med att försvara dig själv, förklara och samtidigt inkludera en hel hop med förolämpningar.

Jag anser inte att det är vettigt. Om jag menat någon väl, men sårat dem, skulle jag ha bett om ursäkt istället för att bortförklara mig och samtidigt skicka en massa förolämpningar.

Om jag bryr mig eller beundrar någon så bryd jag mig om hur jag beter mig påverkar dem. Och jag ber om ursäkt. Jag förolämpar dem inte ytterligare.

Och jag hoppas du förstår vad jag menar.

2008-02-01 @ 06:35:14
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

iller: Och jag har vänner med journalistisk utbildning som jag hjälper var dag i deras arbete för att de inte har samma erfarenhet som jag inom yrket, men jag får inte kalla mig journalist för att jag inte har papper på det? Du vill motivera detta hur då?

Läkare förstår jag, där krävs utbildning. Men inte journalist.

Jag föreslår att du kollar upp vad ordet journalist betyder i ordboken, annars kan jag saxa wikipedia för dig:

"Journalist (av franska journaliste) är en beteckning på en person som, vanligen yrkesmässigt, samlar in och framställer material för offentliga medier. Sådana medier kan vara press (dags- och kvällstidningar samt tidskrifter), etermedier (radio och tv) eller internet.

Det finns flera olika typer av journalister, till exempel reportrar, kulturskribenter, ledarskribenter, debattredaktörer, utrikeskorrespondenter, krönikörer och nyhetsankare. Många journalister syns inte utåt, exempelvis redigerare samt arbetsledare som nyhetschefer, redaktionssekreterare, nattchefer och bildchefer."

2008-02-01 @ 06:39:08
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: hanna 2

herregud. jag sa redan för fem inlägg sen hur jag hade menat. då fortsatte du skälla utan att ta till dig. då blev jag irriterad för att du valde att bortse från förklaringarna oc hyllningarna. men men. vill man vara arg så kan man vara det. du har klängt dig fast vid en tolkning och släpper den inte. jag ger upp. som du ser finns det andra läsare som förstår vad jag menar och som ser att det jag gav dig var beröm. jag vill tacka er andra som försöker förklara detta för hanna. inte för att jag vill ha rätt utan för att jag aldrig menade att förolämpa nån. däremot är det jävligt vårt att diskuera med nån som bara mal på på samma spår fast man förklarar sig. och ja DET får du kritik för nu, hanna fridén. det och inget kritiserar jag dig för. det är precis så brudigt och barnsligt som jag trodde du du var för cool för. du valde att till och med vara spydig om det faktum att jag tipsat folk om dig och det faktum att jag alltid hyllat dig. det vred du till nåt dåligt och kastade tillbaka på mig. skärp dig. jag skrev ordet "riktiga" inom citationstecken därför att jag refererade till vad andra säger/menar (när de hämmar sig själva) inte vad jag själv tycker. ok. trodde du visste vad ett citationstecken är. flåt! allvarligt. och ja, jag vet att du hade titeln ad på stureplan. men vad jag vet hade du inte gjort ad, utan formgivarjobb innan. men däremot hade du kompetensen för att vara ad och vågade säga det. sen när blev det ett brott att tycka det är coolt? tyvärr tappar man ju respekten när du attackerar och spyr galla.du tycks så van vid att få beröm hela dagarna att du inte ens ser allt positivt som står i mina inlägg. du borde kanske själv be om ursäkt för ditt jävla humör. tjing.

2008-02-01 @ 16:07:44
Postat av: Anonym

amen shit vemfan bryr sig om EXAKT vad det du nu sysslar med. Du kanske skulle få snällare kommentarer om du bara vore lite lite ödmjukare gentemot folk. Behöver inte ryta till för minsta lilla. Så himla jävla barnsligt.

En journalist är en journalist och i mina ögon är det inte något märkvärdigt ens det.

2008-02-01 @ 17:20:00
Postat av: Ann

Haha jösses ett sånt ordbajseri. Underhållande läsning dock, men i grund och botten tycker jag att du har all rätt att så på dig.

2008-02-01 @ 20:06:36
URL: http://kykyri.blogg.se
Postat av: A

Till Hanna Fridén; Herregud, chilla ner människa. Du är ju fullkomligt hysterisk! Fy fan.

2008-02-01 @ 20:23:52
Postat av: Anonym

Så underbart att det finns flera som vägrar låta sig stylas och som hatar kilklackar. Well Done. Läser dina grejer med jämna mellanrum och njuter storligen.KUTGW!!!! Kram och hälsningar från utflyttad 08:-)

2008-02-04 @ 01:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback