Victoria Beckham och Marc Jacobs

image2057


Haha. När man ser den första släppta bilden i Marc Jacobs samarbete med Victoria Beckham så kan man inte undgå att dra lite på smilbanden. Har jag helt fel när mitt minne säger att Marc Jacobs brukade slita sitt hår när han såg Victoria bära hans kreationer på paparazzibilder? Och visst är det vackert att Blackwell placerade henne i toppen av årets absolut sämst klädda kändisar?

Det är som att Marc Jacobs tillslut gett upp. Resignerat. Insett att hon är en stor reklampelare. Insett att hon kommer att fortsätta bära kläderna. Och det finns inget att göra åt det. Så det enda som finns kvar är att låta Victoria slukas av alltihop, för att sedan, förhoppningsvis, kasta ut en fashionabel Victoria som modeindustrin klarar av att se på utan att slita deras hår.

"VI GER UPP!"

Skriker han. Skriker Marc Jacobs.


Sedan gör de en Alien 4 av hela grejen. Och det där skrikande lilla monstret som i slutet kastas ut i luftslussen är ju faktiskt, på sätt och vis, ganska gulligt.

Kommentarer
Postat av: ebba kask

så sant.

Postat av: Rebecca

Den här bilden har jag sett på 6 bloggar bara den senaste halvtimmen, men du är den enda som lyckas få till något intressant att skriva om den.

2008-01-11 @ 19:01:29
URL: http://fallaway.blogg.se
Postat av: Anonym

är det bara jag eller ser huden på benen sjukt äcklig ut? ojämn färg och typ.. jättegammal? när jag först såg bilden på en blogg trodde jag den kontroversiella mode-snackisen var att marc jacobs hade någon "gammal" kvinna i annonsen, haha.

2008-01-11 @ 19:51:32
Postat av: Hanna Fridén

Rebecca: Trevligt att höra!

Anonym: Det är den nya fototrenden som jag hatar. Den går ut på att man lägger en karg, äcklig blixt rakt på hela bilden med en ganska väl tilltagen ISO. Sedan drar man ner mättnaden lite och man får en knölig hud i sepatoner. Avskyr den. Ser den överallt just nu. Är pissfult. Det var så mina foton såg ut förut när jag sög apamycket på foto.

2008-01-11 @ 20:47:06
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: sofia dahlén

det är framför allt tom ford som har varit känd för att slita sitt hår när beckham synts i hans kläder ("what do I have to do to get this woman out of my clothes" (ellr något i den stilen) är de bevingade orden, men det finns inget han kan göra eftersom hon köpt dem själv).

Men det spelar egentligen ingen roll. Jag tycker det är så fantastiskt att han använder sig av henne i kampanjen.

2008-01-12 @ 01:14:12
URL: http://www.conspicere.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback