Att vägra kissa

Jag sitter här och är jävligt kissnödig men vägrar att gå på toa. Det är vanligt. Blir jag bajsnödig så springer jag direkt av skräck för att skiten ska vandra upp i tarmen igen, men kiss, det samlar jag gärna på ända tills det börjar värka i njurarna och jag börjar rapa. Det är nämligen något alldeles vist med att hålla kisset inne. Det pirrar lite, och när man blir sådär överjävligt kissnödig så får man små rysningar i kroppen. Ett pirr som går igenom varendaste liten muskel och man får direkt en massa gåshud. Kissryssningarna, som man kallar dem. Samma rysning som går igenom kroppen när man börjar tömma en jävligt full blåsa.

Och när man väl går, då jävlar. Då sitter man gärna där ganska länge. Kissar bara yttepyttelite i taget. Små, små droppar. Och varje gång får man de där rysningarna. Det är behagligt pirr. Det liknar pirret man får i magen när man åker flygande mattan på Gröna Lund. Det liknar pirret man får när man stiger ut i kylan efter ett varmt bad. Det liknar pirret man får när man är trött och jävlig men vaknar med hjälp av det smekande smattret i duschen.

Så gör man det här tills man får ont. Och när man får ont, då får man ont på riktigt. Och man mår illa, och det värker i hela buken och man börjar rapa en massa magsyra. Magsyra som kommit av spänningarna. Och då skäms man lite, känner sig dum. Man skäms lite på samma sätt som när man har bråttom till jobbet på morgonen men fick för sig att onanera istället.

Jag berättar de här för er nu för att lätta mitt samvete. Jag är en boll av kiss, kör en nål i mig och ni blir marinerade. Piss-Hanna. Det är jag just nu. Kissäcklet.

Kommentarer
Postat av: Hanna P

är det inte lite urinsvägs-risk över att hålla på kisset?

Postat av: Ida

Hanna, du är bara så jävla bra.

2008-03-25 @ 16:35:56
URL: http://missbadmouth.blogg.se
Postat av: ullis

hahaha! wtf!

2008-03-25 @ 16:39:40
Postat av: Ida

Elin J:

WTF! Jag kommer från Kiruna och har under mitt liv bott i flertalet norrländska städer, men jag har fan ALDRIG hört talats om någon jävla hurv! Sick! Usch! Haha

2008-03-25 @ 17:15:07
Postat av: Hanna P

urinvägsinfektionsrisk menade jag innan...

don't hold your pee

2008-03-25 @ 17:15:47
URL: http://hannapannapersson.blogspot.com
Postat av: Mia

Det där är ju inte alls bra.

tokdåligt faktiskt.

men jag vet vilken känsla du menar, dock är det inget jag gillar personlingen ;)

2008-03-25 @ 18:55:28
URL: http://textbook-stuff.com
Postat av: mia

heheheh :P känner igen mig så väl. fast om jag håller mig en aning längre än långt så kan jag knappt få ut det istället haha. så får jag panik eftersom jag tror att alla andra tror att jag sitter och bajsar :P

2008-03-25 @ 19:38:36
URL: http://uwantapieceofme.blogg.se
Postat av: Ann

Hanna, lider du av tvångstankar? Att du måste skriva det du tänker typ. Hursomhelst, risk för urinvägsinf vs urinläckage som äldre. Svår nöt.

2008-03-25 @ 19:43:34
Postat av: viktoria

Du är ju bara för jävla bra! =) Även att jag läste i Aftonbladet om dig idag ;) Hade så bra!

2008-03-25 @ 20:54:32
URL: http://www.viktoriab.bloggagratis.se
Postat av: Maria

när jag är riktigt riktigt kissnödig föredrar jag att låta det forsa ut, gudar så skönt det är att få ut det ;) Haha, är lite berusad just nu, hade antagligen inte kommenterat i nyktert tillstånd 8)

2008-03-25 @ 21:00:01
URL: http://www.shoppoholic.blogg.se
Postat av: Maria Broström

Haha, jag är precis tvärtom. Jag kissar jämt och hela tiden, men när jag blir bajsnödig håller jag mej länge, länge, för då blir det så extra jävla skönt sen när det väl är dags.

Sen är det faktiskt sant, som Ann skrev, att om man håller sej ofta när man är kissnödig så riskerar man urinläckage i äldre år... Passa dej. =)

2008-03-25 @ 21:19:34
URL: http://brostrom.blogg.se
Postat av: emma

oh förstår precis! gör samma sak. sen när man sitter & håller sig så kan man lätta liite & typ lura kisset att det ska komma ut, men sen i allra sista sekunden så täpper man till igen & känslan är bara baloo-skön!

ibland gör jag samma med bajset, funkar bra det med!

2008-03-25 @ 21:26:11
URL: http://lunchbox.blogg.se
Postat av: riksha

Vad heter han den där berömda skalden/författaren som gick på Kungens bjudning och drack massa gott vin för ett par hundra år sedan.. sen kunde han inte gå och kissa för att det ansågs extremt ofint att lämna kungens bord. blåsan sprack och han dog i svåra smärtor under natten..

2008-03-25 @ 21:27:54
Postat av: Sandra

Haha, åh, jag älskar att tömma en riktigt full blåsa ! Och att kissa överhuvudtaget. Det är typ dagens höjdpunkter (de få gånger jag väl kissar..). Men vadå urinläckage ? Är det verkligen så ? Jag har hört att det är bra att knipöva, eftersom det förhindrar just framtida läckage..

2008-03-26 @ 01:11:50
URL: http://sandyfraction.blogg.se
Postat av: moa

haha jag trodde det bara var jag som hade sådanna egendomliga tankar! Nu började jag skratta!

2008-04-01 @ 20:28:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback