Bakis!

14sep06Hej! Idag har jag varit sjukt bakis, tjohej!

Randig polo: Ingen lapp, vettefan, skitgammal!
Grå hängselbyxa: HM, Brunogallerian.

Idag är jag så bakis att jag inte orkade hitta ett fjärde plagg i en butik så att det blev sammanlagt hundra, utan betalade 105 för sammanlagt tre plagg istället.

Fast jag blev inte direkt ruinerad.

Tröjjan jag fick köpa på lunchen igår till releasefesten kostade mer, om än inte mycket (HM) bööh, avskyr när man inte kan hinna hem emellan och känner sig sunkig. Om man bara får vara hemma och sitta och ta sig en satans kaffe eller frukt i en kvart så blir man helt återupplivad: Går man direkt efter jobbet får man enbart ångest!

Måste göra klart ett jobb, är sjukt trött. Ska nog gasa hem emellan och sedan komma upp. Fast nej, det går inte heller! Jag har tvättid! Jag måste tvätta! Fan! Jag vill vara lite piggare efter jobbet så att jag faktiskt kan sköta saker ORDENTLIGT.

Jag och min chef har dock diskuterat om detta, om ca: 2,5 halv månad ska jag eventuellt kunna få gå ner till halvtid så att jag kan syssla med mitt frilansjobb, as I wish. Det känns skitbra. Dock så kommer jag få lära mig att hålla i pengarna då frilans är ungefär lika riskabelt som att balansera en atombomb på nästippen.

Efter bokmässan kommer jag att ta ut semester, då ska jag slänga upp en ordentlig portfölj och skicka ut arbetsprover överallt. Det blir full rulle, det ska det bli! Och nu när jag skrivit ner det offentligt så måste jag dessutom genomföra det, och inte bara festa och vara oansvarig!

Kommentarer
Postat av: Solander

Från en feministisk estetisk stilfascist till en annan: jag gillar din blogg. Jag gillar också H&M och dandies och damasker. Och de där hängselbyxorna är fina. Synd bara att jag inte har råd att gå till H&M längre eftersom hela min obefintliga budget går till nätshopping av parfymprover nuförtiden...

Postat av: Cec

Oh, de där byxorna har jag också; köpte dem i tisdags. De är underbara.

2006-09-14 @ 19:41:03
URL: http://chocolatdelicieux.blogg.se/
Postat av: Bella

vad jobbar du med??

2006-09-14 @ 20:26:38
Postat av: catya

vad söt polo : )

2006-09-14 @ 21:24:53
URL: http://catya.blogg.se
Postat av: Sandra

Byxorna är så fina!

2006-09-14 @ 21:59:05
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: rebecca

ahh... du har byxorna! jag provade dom så fort de kom in men blev lite tveksam eftersom de inte har något foder. kändes som de kliade, men man kanske inte känner det? vad tycker du?

2006-09-14 @ 23:46:31
URL: http://sylvie.blogg.se/
Postat av: bonnie

tänkte bara säga att jag tycker om dig och de frågeställningar du tar upp i din blogg. Önskar att mer människor var lite mer medvetna om sin omvärld som du. Dessutom tycker jag att det är förträffligt att blanda mode med politik -yo go grrrl!

2006-09-15 @ 08:37:23
URL: http://bonniebeats.blogspot.com/
Postat av: spunk

you go hanna! tycker du är modig som ska gå din egen väg, och det kommer säkert att bli skitbra!

2006-09-15 @ 08:42:08
URL: http://getspunked.blogg.se
Postat av: Hanna

Solander: Tack så mycket! Och jag förstår att mycket pengar går till det, doft är faktiskt en av de viktigaste kommunikationsformerna, kan man få nog av det?

Cec: Yes! Sköna och fina :D

Bella: Bild! Repro, retusch, illustration och grafisk form.

catya: Tack!

Sandra: Tack så mycket, jag älskar dem :D!

rebecca: Jag är nog inte rätt person att fråga, jag tycker aldrig att något kliar, förutom sammet och fingervantar, eeeh.

bonnie: Tack! Kul att du gillar det, jag blir fantastiskt glad! :D

sounk: Jag hoppas det :O Nervöst!

2006-09-15 @ 11:14:54
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Solander

Åh du tycker också det? Jag hittade inget om parfym i din blogg så jag var inte säker. Då kanske du är intresserad av min nystartade parfymblogg då?

2006-09-15 @ 12:14:16
URL: http://tovesolander.blogspot.com
Postat av: Gret

Ja! Det är sådär makalöst trevligt att kunna läsa något som för en gångs skull inte ger en den där känslan av ett lätt illamående, på internet. Det är skönt och bra att se ord från någon med hjärta och hjärna på skaft, en raktuppochner person helt enkelt, framochtillbaka också, vad vet jag?

Nej, fortsätt så! Det är rogivande.

P.S. Detta är alltså en kommentar till bloggen i sin helhet. Jag vet inte om hur man kommenterar bloggen i sin helhet, dessutom alldeles för lat för att gräva djupare i detta och lösa problemet, så jag valde det senaste inlägget. D.S.

2006-09-15 @ 14:20:28
URL: http://gret.blogg.se
Postat av: JULIANTE

ahhh tack, alla frågar mig vad sunkigt betydder när jag säger det!! hah

2006-09-15 @ 22:58:22
URL: http://Juliante.blogg.se
Postat av: Elin

Byxorna. Åh byxorna.
vill ha

2006-09-17 @ 15:58:48
URL: http://elinl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback