Det här med gästlistor

image2294

Jag tycker alltid att det är knepigt när man sitter med inbjudningarna till en fest. Man vill ju helst bjuda alla men känner, men det går inte på en hemmafest. Och det känns alltid jobbigt när man sitter där och gör alla val. Och man kan inte basera det helt efter sig själv heller, utan man sitter där och försöker tänka vilka människor som passar bra med andra och försöker hårt bygga ihop den bästa kombinationen för en lyckad fest. Så att alla besökare ska trivas.

Nu är det dessutom extra svårt. Indiefolk. Tv-folk. Stureplansfolk. Glamfolk. Transfolk. Punkare. Journalister. Fashionistor. Hippies. Serietecknare. Hiphopare. Författare. Konstnärer. Uh.

Det blir den konstigaste blandningen någonsin, ska ni veta. Min bekantskatskrets har under åren byggts till det spretigaste ni någonsin skådat.

Kommentarer
Postat av: ARGA GUBBEN

DU HAR INTE BJUDIT MIG! JAG TROR ATT JAG SKULLE KOMPLETTERA DIN BEKANTSKAPSKRETS BRA! ALLA BEHÖVER EN ARG GAMMAL GUBBE SOM RYTER TILL ORDENTLIGT NÄR NI OBORSTADE SNORUNGAR INTE KAN BETE SIG! STUREPLAN! BAH!

2008-03-16 @ 23:11:51
Postat av: c

asså det är ju så oktober 2007 att planera inbjudningslistor.

skaffa en slumpgenerator (tex ett mynt eller en tärning) och slumpa fram listan. det kan bli mer spännande än vad man tror.

eller så kan du shocka alla genom att skriva "begränsat antal platser - först till kvarn" på inbjudan. det hade verkligen varit spännande.

2008-03-16 @ 23:33:41
Postat av: Maria Broström

Bjud mej. Jag passar lika bra/illa med alla typer av människor. =)

Nee, skämt å skidor.. Jag vet precis vad du menar. När man inte hänger med samma gäng dag ut och dag in, vecka efter vecka, så är det svårt att få ihop en välfungerande skara människor till en lyckad fest.

Postat av: TOVA

FAR JAG KOMMA?

2008-03-17 @ 13:27:44
Postat av: Johannes Brost

Jag vet att vi inte riktigt känner varann än. Men jag har följt dig länge nu och jag kan nog smickra mig med att du tycker att jag är en charmig såväl som talangfull skådis, inte sant?
Jag tror även att en 62-årig man med världsvana och stor erfarenhet av livet i allmänhet är ett givet kort på din fest.

Visste du förresten att jag är farbror till gry forsell? Jag brukar hålla det hemligt ända tills det börjar bli dött på festen, då brukar jag skrika ut det i triumf så att alla vaknar till lite. Jävlar vilket liv det brukar bli!

Jag har många fler ess i rockärmen. Och oroa dig inte. Jag behöver varken inbjudan eller gage. Jag kommer vid åtta. Blir det bra? Jag tar med mig snittar och minikroppkakor på tandpetare!

2008-03-17 @ 15:28:35
Postat av: ojdå

du har det jobbigt

2008-03-17 @ 22:45:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback