Försovning

Fan också! Satt uppe och jobbade sent och försov mig som ett riktigt praktanus. Jag avskyr det här med den mörka årstiden, det kan vara helt omöjligt att vakna ibland. Jag längtar tills det blir ljusare ute och man utan problem klarar sig på 4-5 timmars sömn. Men mörkermånaderna är det verkligen minst 6 och en halv timma eller döden. Helst mer.

Sedan längtar jag tills jag känner mig så hemma på ZTV-redaktionen att jag kan ta en kvarts tupplur under dagen. Det är guld, ska ni veta. Fattar inte varför man slutar med det efter dagis. Man mår grymt mycket bättre under perioder där man kan ta små tupplurar. Upptäckte det här för ungefär två år sedan. Helt plötsligt känns det som att man fått hela 1-2 extra timmars sömn under natten, skojar inte, så bra är det!

Kommentarer
Postat av: katta

Du bad inte om tips, men tänkte jag delar med mig ändå.
Det där med sömn är så svårt. Har du testat rutiner?
Dvs, sovskiva, kanske lite rökelse i en speciell "sovdoft" eller vadsomhelst som får kroppen att tänka på sömn. När klockan sedan ringer på morgonen kan man sätta på vakna-grejerna. Tex, tända en lampa, sätta på en viss musik eller sätta på tvn och om du ska snooza är det bättre att snooza med lampan tänd, så kroppen är lite mer beredd :)

/Katta,
"Let´s talk about sex.."

Postat av: Miss Lyckad

Halloj igen Tjejen!

Visst e d lite gråååtttt och lite snö. Men, då får vi väl låta hjärtat lysa upp tillvaron... Äh, fy fan va smöööörig jag lät. Klatsch med piskan! Fy!

Jag har lagt ut en sång till Dig. Nu får du må bättre=): Vassego Tjejen!

http://miss-lyckad.blogspot.com/

/ Miss Lyckad - The Girl Who Changed The World -

2008-03-03 @ 13:06:07
URL: http://miss-lyckad.blogspot.com/
Postat av: Elina

Uh, var glad för dina sex och en halv timmar, under den här vintern har jag själv omöjligen kunnat ta mig upp ur sängen utan minst nio timmars sömn i bagaget. NIO! Det är mer än ett tredjedels dygn, det känns som jordens slöseri med tid.

2008-03-03 @ 14:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback