Lite kläder.

19ejuli-kvellLalilo!

Igår gick jag och Sara till Debasers uteservering (efter att jag fånat runt mig med min nya kläder i någon timma eller så, huff!) när vi kom dit fann vi att det var temakväll med rockabilly, swing och jazz! En stor del av folket från Debonair var där. Det känns både lustigt och lite synd att jag valde de kläderna som jag gjorde. Kul för att det är lite 40-tal över det (och därmed mer tidsenligt) tråkigt för att det är kul att visa folk att man varierar sig!

Flerradigt pärslhalsband med olika storlekar: HM.
Svart satinblus: Myrorna.
Vita, midjehöga byxor: Versace jeans couture (vintras).
Rutig handväska i lack: Coctail.
Svarta pumps: Din sko (något år sedan).

Idag är jag väldigt finnig, har taskigt hår och bär glasögon. Med andra ord, ett perfekt tillfälle att ha extremt korta shorts! Vad jag än gör så kommer det inte att kunna se billigt ut!


Och på lunchen köpte jag två st. läckra jumpsuits på HM vid Götgatsbacken (HM, HM, HM!) jag ska bara ha kvar en av dem, var tanken, jag visar bilder senare!

Och nu bär det in till stan för att införskaffa den rutiga kjolen, tack Mia för att du hjälpte mig! :)

Kommentarer
Postat av: emmy

gillar verkligen din klädstil som du hade idag! gårdagens var också snygg men guud vas coolt det var med de röda shortsen o resten! är lite avis:)

2006-07-20 @ 21:32:15
Postat av: Revenge

Oh. Rockabilly, my favourite! Jag är avis, har inte varit nära en rockabillykväll på över en månad... Suck. By the way, H&M is the shit. Ibland funderar jag på att flytta dit. Man kan väl squatta några provrum kanske?

Postat av: Alexandra

Jag blir så avundsjuk när du är så där snygg!

2006-07-20 @ 23:30:56
URL: http://letmyshoesleadmeforward.blogspot.com
Postat av: Kattis

Jag stämmer in med Alexandra, blir jätteavis på dig!

Ha, jag var på HM götgatsbacken idag - och jag bröt nätshoppingtrenden och köpte faktiskt en superfin kjol! Hurra för mig!

2006-07-21 @ 00:18:40
URL: http://splodgy.org
Postat av: Hanna

Emmy: Tack! Jag gillar flörten med det "maskulina", konstigt nog blir man oftast även mer kaxig i det... Hmmm.

Revenge: Oj! Då måste du gå snart igen, få saker är så livat som en äkta Rockabillykväll! Och jag håller med dig ang. HM, det är fanimej världens bästa butik, snygg design till billigt pris, ständigt uppdaterad och lätt att få tag på!

Alexandra: Men du är också jättesnygg! :O Jag har bara fler tillfällen att klä upp mig!

2006-07-21 @ 00:19:40
Postat av: Hanna

Kattis: Wheee! Bra :D Jag var också där idag och köpte två st. Jumpsuits! VI KANSKE VAR DÄR SAMTIDIGT?

2006-07-21 @ 00:26:11
Postat av: Kattis

Jag var där typ vid halv sju på kvällen. När var du där?

2006-07-21 @ 00:27:28
URL: http://splodgy.org
Postat av: Hanna

Kattis: Ungefär vid ett på dagen, lunchtid!

2006-07-21 @ 00:40:12
Postat av: Kerstin

Ja du Hanna!!! Du är Drop dead gorgeous!!!

2006-07-21 @ 08:05:53
URL: http://kerstinrosalia.blogspot.com/
Postat av: Ida

Outfiten med de röda shortsen.. jag är kär ^^ Dessvärre hör jag till dem med lite kraftigare lår (inte fet.. lite rund bara ;)) så då passar det sig inte lika bra.

Sicken tur ni har som iaf får handla på HM, jag har en sambo som är helt emot dem och vill förbjuda mig att handla där >_

2006-07-21 @ 09:39:39
Postat av: Ida

Snyggo! Jag håller på att sy om en jumpsuit i jeans. Jag gillar nog allt i ett plagg. Det är så bekvämt. Eller.. mhm

2006-07-21 @ 11:08:09
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: Hanna

Kerstin: Oh, tack så mycket! :D

Ida: Personligen så tycker jag att välsvarvade ben är de som gör sig bäst i shorts! Men jag förstår ändå vad du menar, även jag kan känna mig lite lårfet i dem (och jag är ändo elspinko-mongo!) Varför är din sambo emot HM? Dåligt avlönade sömmerskor?

Ida Luckyem: Nice! Jag antar att du kommer att lägga upp resultatet i bloggen sen? :) Det är tufft med jumpsuits, det ser kaxigt och läckert ut! Och lite ovanligt!

2006-07-21 @ 11:56:47
Postat av: Anna St

Hanna! Vad härlig klädstil du har! Jag och några kompisar satt och diskuterade stockholm och dess likriktning häromkvällen. Att det finns så få personer med egen stil, att alla rör sig åt samma håll.
Men du verkar tillhöra den lilla skaran som hittat sig själva. Skoj!

2006-07-21 @ 13:14:18
Postat av: Hanna

Anna St: Haha! Tack :D Ändock handlar jag i samma butiker som alla andra, knasigt att det blir en sådan skillnad.

2006-07-21 @ 15:47:41
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Ida

Tss, alla har väl fettisdagar ;)
Jadu (bor på Gotland.. så vi har ju bara ett HM tillochmed) men min kille jobbar på ett ställe som heter Julia Hultgren, en av de bättre klädaffärerna (inte för att skryta ;)) De har utöver herr och dam avdelningen där en festavdelning, jeansavdelning.. yadayadayada. De har Bodyshop i sin byggnad, en egen sko affär.. Sedan äger även hans chefer Vila samt Selected på ön och det ska tydligen dyka upp ngt mer. Så han vill inte att jag ska handla på sådana budget ställen typ ;)

Jisses vad långt det blev. Sorry XD

2006-07-21 @ 22:50:35
Postat av: Ida

Han klankade ned på att jag skrev "budget" och hälsar att de har dålig service och beter sig helt fel mot kunder.. Är otroligt arroganta etc.

2006-07-21 @ 22:54:21
Postat av: Hanna

Ida: Oj? Vad konstigt! Jag har alltid blivit otroligt vänligt bemött på HM, folk som sprungit runt och letat i hela butiken efter något jag söker efter, folk som lägger undan saker längre än vad man får, jag har fått byta in saker man egentligen inte får samt att jag alltid blir bemött av ett leende och god attityd! Det låter som att din man haft dålig tur! Personligen har jag aldrig (Eller, Glitter är den butik jag någonsin blivit bäst bemött på) blivit bemött så bra på andra ställen, och jag får ändå nästan alltid bra service! (Förutom på Filippa K, för att de blir upprörda om man frågar vilken butik vissa plagg kan finnas i! Dummingar!)

Men de kanske är dumma på den butiken på Gotland, iof! Det har jag ingen erfarenhet av :D

2006-07-22 @ 00:41:16
Postat av: Ida

Just bemötandet gäller nog till stor del här på ön.. Han har lite problem med att vi blev "utkörda" några minuter innan stängning. Jag kom knappt ihåg den grejen och stördes inte alls av det. Men han anser att man inte beter sig så.

Haha, dum Filippa K >.

2006-07-22 @ 14:37:42
Postat av: Anna St

Det är just det som är så makalöst, att du handlar dem där alla andra gör. Men jag förmodar att det är sättet du kombinerar plaggen på.
Helt klart en inspiration :)

2006-07-22 @ 18:02:24
Postat av: Hanna

Ida: Jag skulle nog också ha blivit lite gnällig! Men det beror nog på hur pass lättstörd man är. Så precis som din pojkvän så skulle jag ha blivit jättelack! Och ang. Filippa K så tror jag inte att det blir någon mer shopping där på länge för min del, jag är en krävande konsument!

Anna St: Tack, om du bara visste hur glad jag blir :D!

2006-07-22 @ 21:19:08
Postat av: Ida

Jag är inte så överdrivet lättstörd, thank god! Sen jobbar ju han med ja, samma sak, och han kan ju aldrig tänka sig att köra ut en kund så. Haha, rätt åt dem. De förtjänar inte dig ;)

2006-07-23 @ 06:30:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback