Sjuka och sjukt.

1augustiIdag har jag varit sjuk från jobbet, vilket är en fullkomlig katastrof eftersom att jag är den enda som jobbar nu, paniiiiikh!

Klockan 16:40 orkade jag tillslut släpa mig ut från lägenheten för ett möte med Megan (
We danced to the wrong song) där vi gick igenom möjliga ändringar på hennes hemsida för modevisningarna hon anordnar samt hur affischdesignen möjligen ska se ut till nästa modevisning.

Jag tror faktiskt att det gick riktigt bra, tröttheten blev bortblåst för ett tag men nu är jag återigen heldäckad. Och jag förstår verkligen inte varför. Och jag undrar om jag missade något viktigt på telefonerna under dagen? Klockan är nu kvart över åtta och jag kan knappast ringa hem till folk och störa.

Linne: HM (förra sommaren)
Shorts: HM
Leggings: HM
Kilklackssandaletter: Skopunkten

Jag har varit lite trist med mina outfits den senaste tiden då jag blir ledsen av att sätta på mig sommarplagg när jag suktar efter höstplaggen hela tiden. Jag drar i dem lite i min garderob och fäller stilsamma tårar för att de inte går att använda ännu. Men jag har fuskat lite, ibland.

Men det gör absolut ingenting, jag är nämligen väldigt glad ändå eftersom jag vann Hannas tävling om snyggast höstoutfit på Dress for less! :) Otroligt smickrande, jag blev sprallig och glad!











31ajuliFör att inte bryta en tradition så måste jag väl tala om gårdagen samt gnälla på en karl.

Först skulle jag och Sussi dyka iväg till Sunkit på Bröderna Olssons, som jag nämnt förut. Jag såg mycket fram emot det hela, jag har faktiskt väntat på det en hel månad endast av anledningen att jag såg en karl med ett mycket intressant ansikte där som jag råkade dissa - när jag egentligen villa skapa kontakt! Antingen tog vi fel dag eller så har de sommaruppheåll - Bottennapp, i vilket fall.

Istället surade vi iväg till Debasers uteservering. Det blir mycket, som ni märker. Men det ligger 5 minuter från mig, man kan röka OCH deras öl i tappen är glutenfri. En oslagbar kombination, helt enkelt.

Efter en öl drar jag hem. Min lillebror har någon slags fest. Alla är mycket fulla. Jag ser lite förvirrad ut men låter de små ungdommarna fortsätta, ända tills jag ser (och hör) en av killarna böja sig ner över en tjej som satt ner som uppenbarligen druckit lite för mycket, och rabbla saker om att han ville se henne i en porrfilm. och att han ville ge henne smisk. Och sedan nämnda han smiskas tills man blödde!

Ja, jag höll mer eller mindre på att eplodera.

Jag frågar henne om de har någon speciel kompisjargong emellan sig "Nej, jag känner honom inte." säger hon. Då tar jag mig friheten att slänga ut killen i fråga, vilket dessvärre gör så att alla andra går. Men min lillebror blev inte alls sur, han tyckte att det var bra, sedan lagade han fyllekäk åt mig!



Svartvitt linne med djungelmönster: Hm Ringen.
Smalt midjeskärp: Second hand, Myrorna.
Midjehög kjol med knappar hela vägen upp till ner: Second hand, Myrorna.
Pumps: Din sko (i vintras)


Dags att klippa luggen, den har varit på utsparning ännu en gång för att jag funderar på något nytt. Men ikväll får den möta MR SNIPP SNIPP igen.

Nu måste jag medge att mitt hår förvirrar mig. När jag ser mig i spegeln ser jag mestadels något ganska platt och frissigt, men varje gång jag ser ett foto av mig har jag istället någon blanding av en femtiotalsfrippa ala. Bettie Page och åttiotalsvolym! Jag tror att jag ska börja tygla min volym lite mer. Vilken tur att den här bildkvaliten blev så dålig, då fick jag leka Photoshop-amatör och leka runt med kontrasterna!



Kommentarer
Postat av: elisabeth

Vilken fin tröja på översta bilden! :)

Postat av: Johanna

Jag älskar ditt hår!

2006-08-01 @ 21:42:05
URL: http://johannag.webblogg.se
Postat av: elisabeth

Håller med Johanna :-)

Tack för kommentarerna. Hihi, jag blev förälskad i skorna när jag hittade dom. Och 20 kr är så gott så gratis för ett par skor :-D

2006-08-01 @ 21:53:06
URL: http://elisabethevelina.blogg.se
Postat av: Kattis

Ja, fan, blir det inte höst snart? Jag vill ha mina höstkläder, inte dumma sommarkläder som är söndersvettade och söndertvättade. Hösten for president!

Och ditt hår ser skitfint ut. Väldigt BEttie, precis som du skriver!

2006-08-01 @ 22:49:26
URL: http://splodgy.org
Postat av: elin

jag måste bara säga, apropå killen du slängde ut, fan vad du är bra!

du har snygga kläder också.. :)

2006-08-01 @ 23:27:19
Postat av: Kattis

Glömde ju att nämna killen... FY FAN! Vilket jävla äckel! BRa gjort med utslängningen! Heja dig!

2006-08-01 @ 23:37:21
URL: http://splodgy.org
Postat av: elisabeth

Hö! Vart i stockholm bor du? Tycker mig känna igen bakgrunden. (finns säkert många ställen som ser ut så, men iaf).

2006-08-02 @ 00:11:27
URL: http://elisabethevelina.blogg.se
Postat av: Hanna

elisabeth: Tack! Det är mitt favoritbekvämlighetslinne :) Jag står på min loftgång på bilden! Jag bor intill Götgatsbacken :o

Johanna: Tack! :)

Kattis: Ja, fast jag vill inte ha höst! Jag vill att det ska vara varmt (och framförallt LJUST) men att det inte ska vara varmare att ha höstkläder än sommarkläder :D! Och ja, killen störde mig asmycket, jag hoppas han blir bättre med åldern!

elin: Tack! Föhoppningsvis blir han vettigare med åldern.

2006-08-02 @ 00:42:17
Postat av: Kerstin

Jag är faktiskt lite sotis på ditt hår - speciellt luggen. Jag vill ha det så gärna, men mitt sista försök för cirkus 4 år sedan blev misslyckat och det är ju så plågsamt att spara ut skiten igen.

2006-08-02 @ 07:35:07
URL: http://kerstinrosalia.blogspot.com/
Postat av: CrimsonAnna

Bra jobbat med att slänga ut killen. Du har förmodligen hjälpt honom i det långa loppet genom att sätta gränser. Jag hade aldrig vågat så jag lyfter på hatten.

Jag är också jättesugen på höstkläder. Speciellt i år när petroleumblått o lila är färgerna nr 1 *njuter* Hösten är min favoritårstid och på ngt sätt har jag gått in i mental höst-inte deppig men mer sugen på mysa med temugg och tända ljus än sitta på gräsmattor.

2006-08-02 @ 09:17:22
URL: http://www.metalanna.blogspot.com
Postat av: Emmy

Leopardleggings, vilken hit!

2006-08-02 @ 09:18:14
URL: http://emmylicious.blogg.se
Postat av: elisabeth

Ahh, ja då vet det inte där jag tänkte. Som sagt finns det ju många likadana ställen på olika platser. Hihi.

Hm, attans att HM inte finns här i Kiruna. Där verkar det finnas mycket snyggt. Inte ens Åhlens eller något liknande finns! Graaaghr!

2006-08-02 @ 11:53:42
URL: http://elisabethevelina.blogg.se
Postat av: Ida

I love ditt hår!! Det ser så där skönt vågigt ut. Själv har jag platt hår som är för tjockt att göra något med. Fast jag ska väl vara glad.. det är visst rätt glansigt och bra kvalité. Fast ditt Betty Page sensuella hår med vågor får mig att bli lite avis ;)

2006-08-02 @ 13:14:31
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: Ida

Nu är du länkad från vår sida. Hoppas det var okej.

Tack förresten för att du skrev att vi hade en sund inställning till mode för det betyder verkligen något för oss. Vi är ju inte bara ytliga bimbos bara för att vi snackar mode halva dagarna ;)

2006-08-02 @ 13:16:31
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: Hanna

Kerstin: Det är svårt med lugg! Man måste hitta rätt bredd, rätt längd, rätt tjocklek och sedan måste man orka slåss med den varje dag!

CrimsonAnna: Jag hoppas det, mina uppfostringsmanier borde iaf någon gång leda till något gott! Och tack! Och ja, färgerna för hösten är lockande, mångt mycker mer än förra hösten när det var så sparsmakat på färger - även om ryssmodet sannerligen var intressant!

Emmy: Starka mönster gör sig bra på ben! :)

elisabeth: Men usch vad jobbigt! Jag skulle dö om jag var i den situationen, men det kanske är för att man är bortskämd av att leva i en större stad...

Ida: Tack så mycket! Jag tycker annars att rakt glansigt hår är riktigt fint, försöker få det rakt ibland men det blir bara storvågigt. Jag trodde förresten redan att jag länkat till er sida, men det hade jag visst inte! Men nu är det åtgärdat och ni ligger i listan :)

2006-08-02 @ 14:33:11
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Sicilia

Åh! Din lugg är glammig och dina bilder de bästa blogg-ego bilderna jag sett. Keep on blogging!

2006-08-02 @ 14:42:14
URL: http://sicilia.blogg.se
Postat av: Emily

du är så himla COOOL :D diggar dig stenhårt.

2006-08-02 @ 15:31:08
URL: http://emmylove.blogg.se
Postat av: elisabeth

Jag kan tänka mig alla möjligheter som finns där jämfört med här :-' Jag får se om jag orkar leva hela mitt liv i denna lilla pyttehåla. Stockholm kanske skulle vara okej, min älskade syster bor ju där! hihi.

2006-08-02 @ 16:12:43
URL: http://elisabethevelina.blogg.se
Postat av: julia

öh tack för att du slängde ut killen! det görs för få handgripliga aktioner.

själv blev jag tafsad i röven av en 7-årig kille som blev tillsagd av sina äldre kompisar att göra det. det ångrar dom nog fortfarande att dom gjorde.

2006-08-02 @ 16:20:04
URL: http://my-costume.blogspot.com
Postat av: Justanotherfashionkid

Underbart att Megan tagit sitt namn från en textrad från Refused låt "New Noise". Jag blev tvungen att lyssna på den låten nu och det är många gamla minnen som väcks till liv.....

2006-08-03 @ 01:19:07
URL: http://www.justanotherfashionkid.blogg.se
Postat av: Sanna

"Det är svårt med lugg! Man måste hitta rätt bredd, rätt längd, rätt tjocklek och sedan måste man orka slåss med den varje dag!"

Mitt dagliga dilemma!! Speciellt om man är lockhår som du och jag. Det är inte lätt.

2006-08-03 @ 03:00:00
URL: http://sanna.feelthemachine.com
Postat av: Greta

Vågade du slänga ut honom? Det hade aldrig jag vågat :|
Du? Kan inte du lära mig hur man gör en blogg lite snyggare? Min är liksom standard och din är helt fantastisk. Som sagt, du är min idol. :D

2006-08-15 @ 20:45:11
URL: http://www.frankensteinsmonster.blogg.se
Postat av: Hanna

Greta: Jag är mycket arg och bestämd av mig!

Lalala, det är ganska enkelt. Jag valde en stilmall, sedan gick jag in i HTML-koden i själva redigera designen tjohhejgrejjen tjollahopp och ändrade färgerna och la in en bakgrund som jag gjort. För att hitta olika koder till färg så kan man googla, sök på typ "html color" och du får fram listor med färgexempel! Sedan kan man testa lite själv i nummer och bokstavskombinationerna. Vad gäller koden för bakgrund kan du även det hitta pÅ Google, men jag rekommenderar att du kollar igenom hur HTML-fungerar lite först, på sidan HTML på svenska t.ex.! (går även den att Googla)

Och tack så hemskt mycket, jag blir glad, tjoho :D

2006-08-15 @ 22:46:14
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback