Stimulerad och glad

Sprang på Makode Linde inne på Emmaus idag. Han är en kreativ och rolig jäkel. Har alltid en massa roliga projekt på G. Och så är han urtrevlig. Riktigt charmig.

Han berättade att han skulle ha en utställning, och vad inspirerad jag blir av bara det! Jag vill också. Jag vill måla igen. Och det är nog möjligt. Jag gillar var jag gör just nu och jag känner att jag känner mig stimulerad för första gången på i alla fall två år. Har bara känt mig oengagerad och blasé gentemot det mesta. Och det har bara stegrat, stegrat och stegrat till en punkt där jag i princip skiter i allt och inte bryr mig.

Men jag är taggad igen. Har kul på mitt nya jobb. Och det spurrar annan kreativitet. Känner att jag kan måla och unna mig saker jag inte gjort på länge. Och känner mig aldrig sådär trist förlamad som var vardag bara för några månader sedan. Rör på mig mer också! Jag gör aldrig ingenting, så att säga. Utan antingen så ägnar jag mig åt skrivjobb, eller bildjobb, eller annat. Bara kreativa saker. Eller så studerar jag språk, läser, studerar tecknartekniker, läser på om allt möjligt. Lär mig saker.

Och jäklar, vilka kickar hjärnan får. Kugghjulen rör sig som bara fan. Universum har breddats något otroligt, ska ni veta.

Och nu vill jag ställa ut konst också. Blev peppad av Makodes entusiasm. MÅSTE! Jag ska terra Kleerup i hundra år tills jag får ställa ut i hans galleri, tror jag.


Hurra! Glad!
Och allt blir bara bättre!

Kommentarer
Postat av: maria

vad fint att han inspirerar dig, för du har exakt samma inverkan på mig. dock enbart genom bloggen, men ändå!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback