Sunkit på Bröderna Olssons.

Igår testade jag att gå till Sunkit i Bröderna Olssons klubblokal. Först när jag kom dit så blev jag förfärad. Fullsmockat av ganska fula killar och varmt som i en finsk ångbastu. Den enda fläkten stod precis vid trappan och hjälpte just bara om man stod precis vid den. Jag blev grinig, drack upp min Le Cidre Normandie (som inte är god, vilket jag alltid glömmer bort!) och övertalade Sussi och Åsa att vi skulle gå upp och ta en cigarett. Där träffade vi på John som följde med oss ner igen.

Plötsligt hände det som Åsa talat om: ALLSÅNGEN! Och herregud, det var faktiskt skitkul. Det gjorde absolut ingeting att det var varmt som sjutton eller att folk var osnygga, för det var världens bästa stämning! Alla var glada och sjöng med i roliga, vulgära små visor, dansade armkrok och var trevliga.

Sedan såg jag faktiskt en karl jag tyckte var attraktiv, vilket jag inte ens brukar se på flådiga och stilfulla ställen. Jag har helt enkelt en ganska specifik smak: Jag gillar män med stora näsor (i profil) med en snygg form, gärna en liten caesarknöl. Och jag har aldrig fallit för en man utan denna näsattiralj. Jag är dock blyg och därför mötte jag inte mitt livs kärlek den här gången heller.

Däremot så fick jag se en stor tjock karl dansa höftskakardans med ett par minimala stålmannenkallingar. Det fick Åsa att brista ut: "MEN HERREGUD, JAG HAR ETT PAR EXAKT LIKADANA TROSOR!"

Hursomhelst en bra kväll.

Gårdagens outfit kommer förmodligen hamna i i min Bilddagbok i efterhand.


4ejuliOch idag har jag på mig ett halternecklinne från HM Rowells (som jag aldrig kommer shoppa hos igen, URK! Skräpmaterial och konstiga snitt!) En blommig klänning med stor vidd från HM (förra året) och mina svarta kilklackssandaletter, samt ett svart lackskärp i midjan. Förutom det så har jag på mig en REDIG baksmälla.

Och här är den fantastiska väskan jag nämnde i ett tidigare inlägg!
veska-lackrutig
Rutig, i lack och jättesöt. Det enda jag inte gillar med den är handtagen som är i plast och som ser lite ut som dörrklappar. Alla andra blir dock helsålda på dem. Jag ska byta ut handtagen mot lackhandtag. Om inte annat för att lackhandtag inte kommer gå sönder om man t.ex. skulle sätta sig på dem.

Kommentarer
Postat av: Henrik

den tjocka mannen var din smak!

2006-07-04 @ 18:22:05
Postat av: Cissi

Vart köpte du väskan??

2006-07-04 @ 18:48:43
Postat av: Alexandra

Dina underbara leopardmönstrade strumpbyxor, när köpte du dem? Nyligen? I sure hope so!
/Alexandra

Postat av: C

wow, jättefin väska! vartifrån är den? vill också säga att du är fotogenisk och skriver mycket bra blogginlägg.

2006-07-04 @ 21:35:25
Postat av: Hanna

Alexandra: Oh, tyvär inte! Jag köpte dem förra året på Åhléns, men man tycker ju att de borde komma tillbaka. Om inte annat så kan jag säkert leta upp något ställe som har leopardmönstrade! Det skulle inte förvåna mig om t.ex. Leg Avenue har i rätt mönster, och deras återförsäljare kan man säkert hitta på hemsidan. Annars så har "Flirt Fashion" (som bl.a. finns på Götgatan, mellan de två Skanstullsuppgångarna om jag inte minns fel) Leg Avuenue i sina butiker och brukar köra på det stuket!

2006-07-04 @ 22:06:18
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Hanna

C och Cissi:
Jag har köpt väskan på Coctail i Sofo! Det finns två butiker, en liten och en stor. Jag tror att den jag var i ligger på Bondegatan, den större i vilket fall.

Och tack så mycket C :) Jag blir hemskt glad!

2006-07-04 @ 22:06:46
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Sofia

Underbar blogg! Mycket inspirerande.

2006-07-05 @ 12:01:44
Postat av: Sandra

Vad är egentligen HM Rowells? Är det som vanliga HM eller...?

2006-07-05 @ 13:10:34
URL: http://soleii.blogspot.com
Postat av: Hanna

Sofia: Tack, kul att du tycker det! :D

Sandra: Rowells är HMs postordergrejer! De som finns online och i deras kataloger. Ibland finns samma prylar även i butikerna, men inte mycket av det som finns i butikerna finns i internetshopen t.ex.

Överlag så måste jag säga att det är mycket sämre kvalité på HMs postordergrejer än det i butik.

2006-07-05 @ 14:22:37
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Sofie

sjukt snygg väska! Ha en bra dag :)

2006-07-05 @ 15:49:59
URL: http://thedressingroom.webblogg.se
Postat av: Hanna

Sofie: Tack så mycket! Jag är jättekär i den :)

2006-07-05 @ 16:55:58
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Sandra

Ok, tack så mycket!:) Älskar verkligen dina kläder, du är typ min nya stilikon;) Fina bilder också. Ska minnas att undvika postorderköp från HM i framtiden.

2006-07-05 @ 19:39:16
URL: http://soleii.blogspot.com
Postat av: tess

tjo. gillar dina kläder starkt. kul med all peronslighet som avspeglas. feminist+fashionista = kan inte bli annat än super! stay hard!

2006-07-05 @ 20:37:46
URL: http://luggkomplex.blogspot.com
Postat av: eliza

Jätte söt väska=)

2006-07-10 @ 22:29:36
URL: http://eliza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback