Tack, veckorevyn!

image2286
Bild lånad från
Annika, tack!

Ah, jag har glömt tacka Veckorevyn för den fina bloggkvällen i onsdags!

Ebba von Sydow, Frida Fahrman, Sigrid Dahlberg, jag och Michaela Forni pratade om bloggar. Claes de Faire ställde fågorna. Mitt viktigaste inlägg i det hela måste vara det att jag ansåg att bloggare, som faktiskt har mer makt än vad de tror, ska söka sig till riktiga bolag som sköter annonsering istället för alla som är lätta att hitta på internet och profiterar en allt för stor del på annonsintäkterna. Man ska tänka att man är viktig och företagssam. Aldrig "men, lilla jag? ska jag verkligen...?" och man ska inte tacka ja till erbjudanden lättvindigt. Man ska utforska sina möjligheter!

image2285

Sedan fick vi en goodiebag också, såklart. Jag gillade den här. En BH i sillikon med klister i. Freebra. Vi har haft roligt med den på jobbet. Som när Tina frös och jag slängde den på henne och sa: "Men stackare! Värm dig på mina bröst!" eller när gick runt och använde den som hatt eller, för den delen, när vi har planeringsmöten och någon sätter på sig den lite spontant utanpå kläderna och fortsätter en helt normal och seriös diskussion.
 

Kommentarer
Postat av: fluffludd

Kul bild - du är den enda som inte ser ängslig ut. Bara glad och självsäker. Hanna will allways be Hanna.

2008-03-15 @ 18:35:14
Postat av: Sarah

En sån finurlig liten grej, den där Freebra. Vet du möjligen om den finns i olika storlekar? Och var finns den att få tag på? Sitter den upp bra, eller har den smygit ner till arslet efter nån timme och ger stöd där i stället mån tro?

/Sarah

Postat av: Aurosia

Hahahaha.

Jag älskar din humor och självdistans!

2008-03-16 @ 10:21:18
URL: http://theheartbeatofadoll.blogg.se
Postat av: Alexandra

Ha ha...

2008-03-16 @ 15:26:02
URL: http://whattowear.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback