Tjosan.

gladavennerSom de flesta säkert redan förstått så blev fredagen extremt lugn. Även lördagen blev realtivt lugn. Johan kom hit från Göteborg. Jag, Katta och Johan gick och käkade middag på Underbara Bistro på Östgötagatan (prisvärt, gott, snygg och mysig inredning + trevlig personal) sedan svirade vi iväg för att förfesta hos en av Nikitas vänner vid St. Eriksplan. När vi kommer fram är de redan på väg ut! Vi dissar och sätter oss och socialiserar i en park som ett sant pack med drägg. Senare drar vi iväg till Trädgården. Enkelt och bra.

Det är fint att två av mina vänner som bor i olika städer har gått och kärat ner sig i varandra. I vanliga fall är det fullkomlig pest när två vänner finner kärleken hos varandra, då man losar allt socialt umgänge med dem! Det här är dock perfekt. Katta kan fortfarande socialisera med mig då Johan är i Göteborg - och Johan kommer upp till Stockholm oftare då Katta bor här - Ultimat!

Iaf för en liten egoist som jag.

Konstigt. Det hände inte en enda sjuk grej i helgen. Jag är chockad. Två lugna helger utan något helt sjukt, och förra helgen spenderades ändock på Nacht och Vice!

Jag dör av chock!

Vice var iaf spännande. Förfest på buss som gick från Stureplan (typ) med gratis öl (visserligen TT, så jag drack inget) och sedan en läcker gratiskväll med stora, studsande bollar och ett mer eller mindre omöjligt projekt att sedan ta sig hem med Taxi från Stockholmsmässan. Vi blev fotade, men efter spanande i galleriet på deras hemsida så upptäckte jag att enbart sjuka eller extremt dräggiga bilder las upp, så TACK FÖR DEN. Det verkade dock vara mer drag på ICAs personalfest, då det kryllade av folk i deras lokaler och samtliga bar riktiga galastassar! ICAs personalsfest var helt klart THE PLACE TO BE. Men det fungerade inte med ett ICA-kort, jag provade, men blev enbart hånad!

Kommentarer
Postat av: clara

Hej!
skitsnygg blogg, du är bäst!
jag undrar vilket illustrationsprogram du skulle rekomendera en som aldrig använt något, men gärna vill lära sig?

2006-08-28 @ 17:21:28
Postat av: Splodgy

Men gratis öl är alltid gratis öl, då spelar märket och smaken föga roll. Märks att jag har höga krav va ;)

ICA hajade uppenbarligen inte vad de gick miste om. Fnyser åt deras dumhet!

Nu ska jag till Vice sajt och kolla efter dräggiga bilder på dig. Är dräggiga bilder på dig ens en möjlighet?

Postat av: Hanna

Clara: Tack! Ang. program så vet jag inte vad som är bäst att rekommendera. Photoshop har många möjligheter så länge man inte fastnar i filter och specialeffektsfällan, alt. fuskpenselfällan :)

Splodgy: Jo, det spelar roll eftersom att jag är allergisk mot Gluten, och TT innehåller Gluten, och jag vill helst inte dö :D

Nej, bilderna på mig kom faktiskt inte med, haha! Däremot så kom en bild på en däckad Lizzie med, charmant!

2006-08-28 @ 19:41:12
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: miss Carleon

Hej, det är första gången jag besöker din blogg och måste säga att dina bilder är grymt snygga! Ser ut att vara tagna för en modetidning! Kul med tanke på hur mycket usla bilder folk (ja jag också) tar av sig själva till sina bloggar.

2006-08-28 @ 19:41:41
URL: http://misscarleon.blogspot.com
Postat av: Helen

Oh, ni är så snygga!

jag gillar verkligen din kjol, jag stod faktiskt
och höll i den i fredags, men orken tog mig inte ända till provrummet. illa.

2006-08-28 @ 19:43:04
URL: http://www.prettyinpink.se/blog/
Postat av: Styligt

Vilken lovely kofta du har på dig. Ser lovely ut på bilden iallafall, var är den köpt? :) Kan inte låta bli att fråga. Jag har en koftobsession.
Så snygg bild i övrigt, förresten.

2006-08-28 @ 20:59:40
URL: http://styligt.blogspot.com
Postat av: Hanna

Miss Carleon: Tack så mycket! Kul att du gillar bilderna, jag är lite osäker med kameran men det blir bättre och bättre :D

Helen: Tack! Kjolen är verkligen underbar, jag använder den skadligt mycket :)

Styligt: Tack! Jag älskar koftan. Den är från Carin Wester :)

2006-08-28 @ 21:32:57
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: eric

Åk ner med väninnan och hälsa på din gbgpolare! Då kan ni nämligen passa på att gå till GayStraight2Hell på lördag där jag spelar skivor. Helt grym klubb, och det är alltså inte min förtjänst så jag skryter inte.

2006-08-29 @ 00:47:52
URL: http://www.length.se
Postat av: Hanna

Eric: Haha, tack för inbjudan! :D Men någon Göteborgresa är inte planerad på ett tag framöver, är jag rädd!

2006-08-29 @ 18:05:21
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: madeleine

snygg bild!!!

2006-08-30 @ 19:21:05
URL: http://www.beneleine.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback