Jag ska vara snäll

Nä, inte ska väl jag vara sur och arg. Har ändrat mig lite, jag menar... Det är ändå mänskligt att fela? Jag menar...

...Inte är det så farligt om Kitty on the Catwalk skitsnackar om mig - Jag skitsnackar ju ändå tillbaks. Vilket makes us even.

...Inte är det väl så konstigt att Karolina Lassbo blir helt spränggalen av lite kritik? Jag menar, hon tog ju ändå bort sin kommentarsfunktion på bloggen, och sedan dog all trafik och hon försvann från alla topplistor. Så hon märkte väl problemet, så att säga.

...Inte är det så hemskt om man vill ha gästlista om man är under 18? Alltså, verkligen, klart man vill gå ut ändå. Men när jag hälsade att de kunde få gästlistor när de fyllt 18 och inte ens sa tack, eller frågade mig personligen, och bara tog det via bud trots att vi aldrig pratat. Ja, det tycker jag väl ändå är ganska fånigt. Men de kan ju ha varit blyga, också.

...Fast Stilics sätt att agera är visserligen riktigt dåligt. Men okej Stilic, om du tar bort samtliga bilder du snott från din blogg (vilket är typ alla förutom de du fotat på dig själv) och skriver ett inlägg där du ber om ursäkt och i framtiden skriver ut folks namn och länkar så tycker jag att det är helt okej. Då är allt dåligt glömt. Men om inte så skickar jag självfallet en faktura på 50.000 kronor och berättar för alla mina fotografkollegor att du snott bilderna. Och det här tycker jag är en ganska fair deal, ändå.

...Mina ex kan dock fortfarande fara åt helvete. Allt är som sig bör.

Kommentarer
Postat av: Ivana

Jag försöker varje månad hantera PMS-et så elegant som du gör här men det fungerar inte. Snart bygger jag en liten hydda ute i skogen åt mig själv där jag låser in mig tills helvetet har lagt sig.

Postat av: Nina

Skön inlägg!! håller med dig ;)

2007-08-06 @ 21:51:40
URL: http://loveufashion.blogg.se
Postat av: Lisa

Alltså, du är jämt så bäst! Verkligen stört skön! :D Det här är mitt nya favvonöje att läsa din blogg. Synd att folk som du och jag verkar vara en utdöende art ;)

2007-08-06 @ 22:35:33
Postat av: Camilla

Haha... Du är underbar!!!

2007-08-06 @ 22:39:55
URL: http://annerfeldt.blogspot.com
Postat av: Johnny Scharonne

Jag är väldigt nyfiken på vad skitsnacket kan gå ut på :) Jag har aldrig hört skitsnack om mig, så jag undrar också hur du fick reda på att skitsnacket gick om dig.

2007-08-06 @ 22:52:17
URL: http://scharonne.wordpress.com
Postat av: Alexandra Malmqvist-Olsson

Ex kan alltid fara åt helvetet! ;)

2007-08-07 @ 08:49:45
URL: http://trynottolooksopretty.blogspot.com
Postat av: Annika

Hahahaha.
Åh, söta Hanna.

2007-08-07 @ 10:56:48
URL: http://www.fatale.se
Postat av: Camilla

Hej Hanna! Camilla här. Just nu är jag i Åmål och har inte så mycket tid vid datorn! Men jag ber hemskt mycket om ursäkt för att ha tagit dina bilder, jag har aldrig menat att göra någon upprörd. När jag kommer hem ska jag maila dig och så jag kan få reda på vilka inlägg det är dina och dina kollegors bilder är med i - och självklart skriva dit era namn. Ett inlägg som ursäkt kan jag självklart skriva. Hoppas vi kan lösa det här! :)

2007-08-07 @ 17:33:27
URL: http://www.stilic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback