Hängslen.

hengslen

Jag skulle kunna tänka mig att par sådanna här flådiga hängslen.
Men det finns inga.

Buhuhu.

Hoppsan, vilken lustig arm hon fick.

Kommentarer
Postat av: Mia

Carin Wester hade ju ett par "klockhängslen" i vår/sommarkollektionen. Guldklockor som satt ihop; snyggt men kanske inte så praktiskt. Däremot är din illustration hur snygg som helst! Imponerad är jag:-)

Postat av: Jessica

ja, du är duktig du! :)
appropå ingenting,
vet du vilket år det första fallet av anorexia dokumenterades. 1800-talet nångång? eller ännu äldre? jag vet att jag har läst det massor av gånger men självklart försvinner det när man väl behöver det. vore snällt om du kunde hjälpa mig! google är INTE min vän just nu. vet du även när man började med skönhetspoerationer är du min vän för evigt (eh..nåt sånt).tack för en skitbra blogg förresten (jag läser dagligen men kommenterar nästan aldrig - skäms!), det är lätt min favoritblogg!

2006-11-21 @ 20:33:10
Postat av: Hanna Fridén

Mia: Jag har många pollenminnesluckor från i våras, verkar det som :( För det där lät ju sanslöst läckert!

Jessica: Eh, jag kommer faktiskt inte heller ihåg, men det kan nog stämma, om inte ännu tidigare. Fast anorexin var inte riktigt lik den idag, den formen vi har idag bildades ju på 60-talet ungefär! (dvs, den där man tror att man är stor fastän man egentligen svälter, vilket är en av huvudkriterierna för diagnosen)

2006-11-21 @ 20:47:57
Postat av: Stila

Åh, du är så grym! Finfina illustrationer.

2006-11-21 @ 21:18:23
URL: http://www.stilas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback