Sova

Nu har jag varit uppe i tjugofem timmar! Jag har jobbat tjugotvå av dessa timmar!

En av mina chefer vill att jag ska komma in och jobba senare idag, jag tror att chansen är ganska minimal, otroligt minimal, fantastiskt minimal. Så otroligt minimal att jag snarare tror att jag skulle slicka grus från marken eller nacka en höna, eller kanske till och med så pass minimal att jag till och med hellre skulle bära ett plagg av Roberto Cavalli.

Det sjuka är att jag är lite jobbsugen fortfarande. Lite produktiv. Jag har fortfarande ett behov av att prestera. Men nu är det hemgång och sängdags, oavsett lust och vilja. Någon gång måste man sova. Antar jag. Skitsömn. Onödigt myckel. Förstör mitt liv. Kommer i vägen.

Jag drömmer enbart om att mina tänder grusar sönder och trillar ut.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag har nån gång för tusen år sen hört att om man drömmer att ens tänder går sönder, trillar ut eller liknande så betyder det att man är väldigt arg men inte får utlopp för det. Varför en så specifik dröm skulle betyda exakt samma sak för ALLA som drömde den förtäljer inte historien (drömtydning brukar inte vara så vetenskapligt), men du kan ju känna efter om du känner dig extra grinig...

2007-02-08 @ 08:52:44
Postat av: Matilda

Lisa: Intressant... jag har hört att de också kan va rädsla för åldrande. Vilket jag tror det var i mitt fall när jag drömde om det.


Åh, ibland kan man inte ta de lugnt fast man behöver det. Men sov ut så kommer allt gå mycket lättare sen.

Postat av: ann

jag har också haft den drömmen, att mina tänder grusar sönder och trillar av. har fått berättat för mig att det är för att jag gnisslar tänder. stressad? ;)

2007-02-08 @ 12:47:34
Postat av: Jutta

jag har drömt att mina tänder trillat ut, hela, och att det samtidigt hoppade massa små lite farliga hundar runt omkring mig, upp på mig. Jag tror det var så i alla fall, det var några år sedan. Min syster har haft nån liknande dröm vet jag.

2007-02-08 @ 13:13:07
URL: http://jutta.webblogg.se
Postat av: Jenny

det brukar jag också drömma...har hört att det betyder att man är rädd för att tappa kontrollen.

2007-02-08 @ 15:34:41
Postat av: Anonym

tur att det inte var en björn med i drömmen...

2007-02-08 @ 22:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback