Slagsmål, fylla och civilpolis

Bra kväll!

(Ni som bara vill läsa om heoriska insatser och bråk kan scrolla ner till "FOLK SLOGS UTANFÖR MCDONDALDS!")

Först gick jag till Humlegården, där mötte jag upp
Damon Rasti, Katta och company.

Carl M Sundevall tog mitt dubbelkort till Spy Bar, jag försökte övertala honom om att min lillebror skulle få det. Men icke. Han stoppade ner det i sin bröstficka, jag försökte sno tillbaks det, men allt gick åt helvete. Han satte sin hand över och sa: "Nej Hanna, det går dessvärre inte, din bror är 17" sådär övertrevligt, som sig bör. Jag hämnades sedan genom att utföra en oväntad nackmassage på honom, han är nämligen lika intimt äcklad som jag är, hatar närkontakt och sådant, han trodde dessvärre bara att jag var aprak. Fan. Han sog oroad och road ut på samma gång. Fan i helvete.

Sedan blev det Neu en snabbis.

Efter det blev det Sturecompagniet och Sturevippen. Det var bara en massa skabbigt whitetrash där, dessvärre. Vi drack öl, som det skabbiga WHAJTTRÄSHETT som även vi är, sedan blev det Hells.

Utanför Hells så var vakterna mycket otrevliga. Jag blev sur. De kände igen mig, men icke! Jag började göra otrevliga miner. Som tur var så kom Fredrik DAHLEIM (Nöjd nu, Fredrik?) ut, klubbchefen, och pekade in mig och mitt kompani. Bra.

Där inne, öh, ja, där blev jag full, eller något. Eller som vanligt. Vadfan. Pavel Maira fotade, och hatade världen som vanligt. Som jag, alltså. Vi är mycket lika. Jag har stor respekt för Pavel. Viktor Barth-Kron dök upp, den lilla pluttesnuttegulleraringen. Det är vad han är. Snuttepluttegullelullig. Snutte uh! Det är Viktor, det. Snuttegulleraringgulleplutt. Blutt. Plutt. BRAT!

Efter det tyckte Damon och company att vi skulle dra till Spyan, jag ville dock ha MAT, enda problemet var det faktum att...

FOLK SLOGS UTANFÖR MCDONDALDS!

Dessvärre måste jag ge första kredden till Damon, som gick in i kulmen av bråket. Dock så fortsatte alla små idioter bråka. Jag dick därför in emellan. De var totalt 8-9 pers. Jag ställde mig och vevade febrilt med armarna och skrek "skingra! Annars ringer jag polisen, sluta slå och kasta saker på varandra!" några killar hytte mot mitt ansikte med knytnäven, det irriterande mig mycket, gjorde mig mycket arg. Skällde ut dem mycket. Sa att de gott och väl kunde försöka ge sig på mig, för att vara riktiga karlakarlar och så vidare.

Det hjälpte föga.

Därför började jag hävda att jag var CIVILPOLIS, vilket är gravt olagligt att hävda. Men alla slutade slåss, alla trodde mig, de skringrades snällt och fint och satte sig i sina Taxibilar. Eller, först sa de bara att de skulle göra det, men jag stod och stirrade argsint, så de gav upp, for iväg, kallade mig för fittidiot och lite så. Vissa smörade mycket ordentligt, vilket var roande. Allt jag sa var: "Ja, men om någon slog er så ska ni polisanmäla det direkt, våld är aldrig okej, så polisanmäl henne med era vittnen, men slåss inte. Då blir allt bra." Dock

Det var min kväll, hur var eran?

Kommentarer
Postat av: Lolita Loco

Hehe. Det var kul läsning.
Du va inte helt nykter än när du skrev det ehller, va? ;-)
Själv satt jag som den nöjda nörd jag är framför datorn och glodde på OC. Sen sov jag. Gott dessutom.
=)

Postat av: niki

Jag gillar inte civilpoliser :)

2007-06-06 @ 12:02:44
URL: http://blogg.modul8.net
Postat av: Hanna P

jag drack vin, dansade bugg, råkade nita en kille på dansgolvet och förbannade mitt ex blotta exsistens.
en bra kväll.

2007-06-06 @ 13:09:25
URL: http://hannapannapersson.blogspot.com
Postat av: m

hahahaha "Skingra!" - det ska jag börja hojta genast, vid alla möjliga tillfällen. extremt bra.

2007-06-06 @ 14:02:28
Postat av: Hanna Fridén

Lolita Loco: NEJ! Jag vad fullkomligt ASTANKAD när jag skrev det! Jag ville göra ett test, typ försök skriva en halvt seriös text och se vad du tycker dagen efter. Jag ska läsa igenom den nu, ska bli spännande.
niki: Jag älskar civilpoliser!
Hanna P: Öhueh, hur nitade du en kille på dansgolvet?
m: En liknande tanke slog mig vid tillfället!

2007-06-06 @ 15:22:27
Postat av: Peter

Men... Jag var ju också i Humlegården och jag såg Carl. Men ingen Hanna. Typiskt...

2007-06-06 @ 17:40:40
URL: http://ten-thirtyone.blogspot.com
Postat av: Hanna P

vi buggade och så gjorde han en frisnurr och ja jag snurrade på och poff råkade jag drämma till han på näsan.

2007-06-06 @ 19:09:09
URL: http://hannapannapersson.blogspot.com
Postat av: Musslan

Man ska inte stoppa bråk, då åker man oftast på spö själv. Sen funkar slagsmål som en slags självsanering, så låt de fortsätta.

2007-06-06 @ 23:06:20
Postat av: Doulike.se

Dagens analys: Sen funkar slagsmål som en slags självsanering: Det har du rätt i!! Men hanna jag måste säga att du är jätte modig!!

2007-06-09 @ 18:43:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback