Coco Rocha + Hampus

78825-928Jag går in på den ypperliga bloggen Svartvitlila och ser en bild på modellen Cocco Rocha. Jag har inte sett henne förut. Jag är lika obildad vad gäller modeller som allt annat.

Men det slår mig, det slår mig, att hon ser exakt ut som en av stammisarna på Teatron, stammisen vid namn HAMPUS. Jag klarar inte av att stänga ner bilden, den får ligga i bakgrunden ibland och hoppar ibland fram och får mig att rycka till varje gång. Jag kan inte helt förmå mig att stänga ner den, jag finner det hela ytterst fascinerande.

HAMPUS, KAN INTE DU KLÄ UT DIG TILL KVINNA TILLS IMORN (ELLER IDAG SNARARE) SÅ ATT JAG KAN FOTA DIG OCH FÅ DET HELA BEKRÄFTAT?

Du har en slående modellkarriär framför dig, Hampus, en fantastisk modellkarriär, bara vi kan få andra bilder på dig än exempelvis den här. Med den här har du möjligen en strålande karriär som skyltdocka, dock!


image929

Kommentarer
Postat av: DiscoDan!

han ÄR de facto rätt lik! :)

Postat av: Victoria

O, jag blir omnämnd bland mina topp-favvo-bloggar! Jag vill bara tillägga att jag tror att jag stavat fel - Coco Rocha tror jag att det är. Jag håller med dig, jag kan minsann se likheter de emellan. Satan vilka snygga kindben han har!

2007-03-28 @ 10:11:39
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: anna wintour

de var väldigt lika som syskon. Men den här tjejen Coco jobbar som modell och du kan finna mer av henne på STYLE.com hennes namn är taget coco från coco chanel och Rochas från madame Rochas på detta sätt givit sig ett namn dvs artistnamn. smart tänk för pga av hennes namn så fastnade jag också för henne och nu kommer jag ihåg henne väl

*
*
REPORTAGE/ Bimbon på väg att dö så även Natacha Peyre och gänget
*
*
*

2007-03-28 @ 11:17:13
URL: http://annawintour.blogg.se
Postat av: Sandra

Ja de var lika :-) Coolt

2007-03-28 @ 13:02:36
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Ellen

Nu har jag gjort en ny "4 sanna och 2 falska" i min blogg. Kolla, och gissa!

Postat av: Anonym

Okej, Jag tycker inte att hampus är ett dugg lik. Dessutom så kan du lycka till med att få honom att posera för dig, han är inte typen som poserar.

2007-03-28 @ 16:10:56
Postat av: Hanna Fridén

Anonym: Han har ju posat på varje bild jag tagit! Han har till och med bett mig ta nya bilder ibland när han inte gillat sin föregående pose! Däremot har jag aldrig bett honom stå i en viss pose, sånt gör jag inte, folk ska få uttrycka vad de vill på en bild de själva figurerar på. Annars blir det inte roligt.

Men jag tycker att de är jättelika, som syskon! Borsett näsan såklart.

2007-03-28 @ 16:29:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback