Hatad!

Jag babblar mycket om Alex, men jag gillar Alex, så det blir så. Till slut har jag lyckats bli namndroppad i bloggen, i ett mycket smickrande sammanhang, dessutom!

Jag lyckades hamna på plats #2 av Stureplans mest hatade!
http://www.stureplan.se/blogs/alex/view_comment.php?blogid=2785

1. Peter Lindståhl - 12 träffar
2. Hanna fridén - 10 träffar
3. Puma Swede - 6 träffar
4. Andreas Lind - 4 träffar
5. E-Type - 4 träffar
6. Tito Frez - 3 träffar
7. Carl M Sundevall - 2 träffar
8. Calle Schulman - 2 träffar
9. Densie Lopez - 2 träffar
10. Pelle Porseryd - 2 träffar

Det enda som är illa är det faktum att jag inte hamnade på förstaplats. Jag borde ha bett min mamma gått in och skriva att hon avskyr mig, eller något. Satan.

Men det är delad glädje.
Självfallet.
Och jag skiftar mellan att fnittra och tycka att det är sorgset.

Jag tröstar mig med att jag är den enda som också fått små kärleksförklaringar. Det värmer.

Kommentarer
Postat av: a

Folk! Du gör avtryck, det är bra, Hanna. Jag gillar dig. Jag ser det som en fjäder i hatten för dig att du retar upp vissa typer. Bara för att en del frustrerade människor lättar på ångesten genom att tömma tarmen i bloggkommentarer så betyder det inte att det är rätt. Det vet du och det är också bra :-)

2007-03-29 @ 22:23:22
Postat av: Anonym

varför ska dessa människor förpassas till att vara "en del"?...om man nu uppskattar hanna så är det förståligt och fullt normalt men faktum är nog att det finns minst lika många som varken tycker att hanna är särskilt attraktiv, begåvad, intressant eller överhuvudtaget en person man vill befatta sig med. vilket i sin tur inte alls betyder att man är avundsjuk eller missunnsam utan bara helt enkelt inte ser något intressant i hanna. kan det bli enklare? jag personligen tycker att hanna är strävsam och ambitiös men å andra sidan så tycker jag inte att hon skriver,ritar eller gör något intressant och för mig ett ganska intetsägande utseende.

2007-03-29 @ 22:38:01
Postat av: Anonym

...varför läser man söta Hannas blogg om man inte finner något intressant i henne? Du tom kommenterar den! I rest my case.

2007-03-29 @ 23:10:00
Postat av: Maria

Om jag gjorde en hatlista skulle du i alla fall inte hamna på den. ;)

Postat av: Smartasmia

Jag skulle förmodligen bli lite ledsen om jag hamnade på någons hatlist. Du är bra, tösabiten:-)

2007-03-29 @ 23:52:53
URL: http://monokel.blogspot.com
Postat av: Damon

Hanna, jag läste ditt inlägg här, skrattade lite åt det. Sen kollade jag hos Alex och fann mig själv omnämnd två gånger bland kommentarerna. WTF?! Det kostar att ligga på topp ;)

2007-03-30 @ 00:04:00
URL: http://damonrasti.blogspot.com
Postat av: Hanna Fridén

a: "tömma tarmen i bloggkommentarer" var ett fantastiskt tjusigt uttryck. I love you!

Anonym: Av det enkla faktum att om man inte finner det minsta lilla intresse i en individ så bör man inte heller bli tillräkligt provocerad för att ödsla tid på att spylla galla över dem. Är man inte det minsta intresserad sö bör man inte reagera alls, därför måste det vara något otroligt provocerande med mig, för dem, och inte något "intetsägande". Om du, exempelvis, tyckte att jag var intetsägande så skulle du inte komma hit och ägna tid åt att försöka trycka ner och upplysa mig, och andra, om hur ointressant jag är. Och om du inte förstår detta själv så är du oerhört, oerhört dum i huvudet.

Anonym #2: Precis min mening, puss!

Maria: Det stillar mitt hjärta, puss på dig!

Smartasmia: Det är ganska lugnt, jag är van. Anledningen till varför jag är van kanske kommer i ett blogginlägg någon gång, men det kommer att spurra så mycket hat, så vi få se. Puss och kram, underbara Mia!

Damon: Det är provocerande att lyckas via nätet, Damon. Eller något, jag vet inte. Eller så är det bara C.S som skrivit kommentarerna!

2007-03-30 @ 02:35:14
Postat av: Johan Erik Strömgren

Du kommer alltid att vara nummer ett för mig!

2007-03-30 @ 03:41:15
Postat av: Lolita Loco

Härligt och se att missunsamme Jante lever och mår bra! ;-)


(Folks prioriteringar är ju på rätt ställe när du hamnar långt före en äcklig, herpessmittad pedofil. No names mentioned...)

2007-03-30 @ 05:59:29
URL: http://vintagemaniac.net
Postat av: Mippan

Härskartekniker!! De bara luras

Ignorera bara.

2007-03-30 @ 08:54:51
Postat av: Verbal Kint

You're my 'Number One'
http://www.youtube.com/watch?v=fhEqHuVZKwU

2007-03-30 @ 09:56:58
URL: http://vadsvartdetar.blogspot.com/
Postat av: Restyle myself.. please

Nu när du blivit drabbad av herr Stureplan Schulman kan jag undra vad du tycker om herr Per Larssons artikel i aftonbladet igår. Den handlade just om konsumtion, identifikation, ideal (och stureplan).
Nu undrar jag vad du som feminist anser om detta. Jag försöker få igång en debatt om detta på min blogg. För se länk till Per Larssons artikel gå till min blogg :)

2007-03-30 @ 11:50:58
URL: http://susannetorstensson.blogg.se
Postat av: Restyle myself.. please

Nu när du blivit drabbad av herr Stureplan Schulman kan jag undra vad du tycker om herr Per Larssons artikel i aftonbladet igår. Den handlade just om konsumtion, identifikation, ideal (och stureplan).
Nu undrar jag vad du som feminist anser om detta. Jag försöker få igång en debatt om detta på min blogg. För se länk till Per Larssons artikel gå till min blogg :)

2007-03-30 @ 11:51:31
URL: http://susannetorstensson.blogg.se
Postat av: moni

men jösses, befinner vi oss på mellanstadiet?

2007-03-30 @ 12:44:33
URL: http://moni.blogg.se
Postat av: Lina

Blipprade omkring lite och hamnade på din blogg, bra btw^^, vad har du gjort för att hamna på den listan? Sjukt tramsigt, men hellre mest hatade än populärast på stureplan.Ha det fint!

2007-03-30 @ 12:57:11
URL: http://www.acupoftea.blogg.se
Postat av: Light Head

Din stolthet över att vara uppmärksammad lyser dock igenom...
(pinsamt)
Observera att jag försöker utelämna utropstecken! höhö
Ambitiös blogg, helt klart, och en hel hög med "ja-sägare" och "xxx"-slickare. Inte många som har åsikter, och alla hyllar master-bloggot.
Tröttsamt och tråkigt för en blogg kan vara så mycket mer.
Anledningen till att jag hamnade här är att någon måste försvara ojämnlikheten mellan könen. Eftersom unga tjejer är övertygade om att de är lika bra som killar så tror jag tyvärr att tjejer på grund av det kommer att få det jäkligt jobbigt i samhället. Ni förstör för era medsystrar, trots att ni har en god baktanke.
Kvinnor är de som ställer till det för kvinnor. Och de som inte inser det tycker förmodligen att "kvinnor som ligger med män är könsförädare".

2007-03-30 @ 13:22:21
Postat av: KinesPEr

Light Head, att du orkar!

tja, man fastnar väl i det som i dumma dokusåpor, själv vill jag ha intelligenta människor att debattera med.
Därför jag inte deltar. :)

SKall dock kort tillägga, att tjejer naturligtvis har samma människovärde som killar. Men det är löjligt att påstå att det inte finns skillnader, mentala och kroppsliga.

2007-03-30 @ 13:32:22
Postat av: erica

haha, men hur mycket IQ har folk på stureplan ens? mest silikon tycker jag :)
du borde vara stolt istället för ledsen, helt klart! :D

2007-03-30 @ 14:11:15
Postat av: Kajsa

Men Hanna du är ju helt grym! Tjejer med skinn på näsan är tydligen tacksamma att reta sig på! Kör ditt eget race!

2007-03-30 @ 15:11:10
Postat av: Hanna Fridén

Johan Erik Strömgren: TACK KÄNDIS! ^_^

Lolita Loco: Jag fotar mig själv, det är det som provocerar folk!

Mippan: Jag tycker ju att det är kul, jag vill inte ignorera det! Uppmärksamhet är bra, och att personer i en viss klick ogillar en är precis lika viktigt som att personer i en annan klick älskar en.

Verbal Klint: Tack, jag kikar på klippet sen!

hehehe: Liten men stor och stark!

Restyle myself: Jag har nog inte blivit drabbad av honom specifikt, nu har jag bara träffat honom ett fåtal gånger, men han är genomtrevlig.

Goran: Jo, det kan man. Men att däremot uttrycka saker som är taskiga och destruktiva, det är inte okej. Konstruktiv kritik, absolut, som när du tillförde kritik på min engelska exempelvis är bara bra, men att skriva "du är helt meningslös" till en vän kanske inte är helt rätt, nej.

moni: Det är ganska roligt att leka mellanstadie stundvis! Även om jag aldrig skulle kunna gå in och agera som de där människorna.

Lina: Jag tror att det är för att jag fotar mig själv i reportagen från Teatron och folk finner det äckligt egocentrerat. Det är dock en del av mitt jobb, så jag förstår inte riktigt vad jag ska kunna göra åt det. Och tack så mycket!

Light Head: Vaddå min stolthet lyser igenom? Det är meningen att stoltheten ska vara den lysande fanan i hela inlägget! Och hörru du, Light Head, trots att jag verkligen inte gillar dina åsikter och trots att du sagt att du inte respekterar folk som har andra åsikter än du så har du varken blivit cencuserad eller nergådd i bloggen, så att säga att jag bara tillåter ja-sägare är riktigt löjligt. Jag måste alltså hålla med med dina åsikter för att du ska finna det så? Nejdu, Light Head, det går jag inte med på. Dessutom har jag aldrig råkat ut för det här du pratar om, att kvinnor sabbar för kvinnor, de enda som sabbat för mig är folk som du. Förutom detta så kan du knappast gnälla på intelligensbefriad diskussion, när du aldrig framfört ett enda argument till varför du tycker som du gör. Du uttrycker dig så här: "JAG TYCKER DET HÄR OCH ALLA SOM TYCKER ANNORLUNDA ÄR DUMMA I HUVUDET OCH DE SKITER JAG I!" det är en ytterst dålig debatton, så om du kommer och gnäller om brist på intelligent debatt så kan jag bara tolka det som att DU bara kan tolerera JA-sägare åt ditt håll, då det inte finns något annat sätt att tolka det då ingen sagt ett ont ord till dig förutom EN anonym person för typ en månad sedan.

KinesPEr: I vissa trådar har det blivit riktigt intressanta debater, måste jag säga, men det är tydligen svårare att få det i en blogg än i ett vanligt forum. Mycket baserat på det faktum att det inte finns en forumsmoderator här, skulle jag tro. Även om jag tar mig friheten att radera inlägg där folk börjar kalla varandra för idioter och så vidare. Förutom detta så anser jag inte att det är god debatton att kalla andra personer åsikter för löjliga, att debatera för och emot något och uttrycka varför man tycker si och så, det är väldigt välkommet, men att kalla någons åsikter för: Idiotiska, löjliga, inskränkta och så vidare är inte en intelligent samtalston, framförallt av den anledning att ingen lyssnar på en individ som uttrycker sig på det viset. Så, om du efterfrågar intelligent debatt, bidra med det själv istället för tvärtom!

erica: Jag är stolt över uppmärksamheten, men det besvärar även. Jag delas.

Kajsa: Tack! Vad rar du är!


2007-03-30 @ 15:48:28
Postat av: Liza

Jag fattar inte varför du ens är med på den där listan över huvud taget. Du är väl en skön människa som älskar och hatar som alla oss andra?
Stureplans ombundsman skulle nog stå överst på min lista (om det inte nu var han som gjorde det, jag vet inte vad han heter nämligen!!). En grej som jag tycker är skönt är att du kan skriva om att du behöver "klossa". I like it. Så fri ska man vara.

2007-03-30 @ 17:25:00
URL: http://knoll.blogg.se
Postat av: yeh-yeh girl

Varför finns sådana listor överhuvudtaget? Såg att mitt exs gamla ex. är med på listan, bryr jag mig, nej det är bara en lista.

2007-03-30 @ 22:47:25
URL: http://gordonochjag.blogspot.com
Postat av: Evelina Åslin

hanna! i love you för din självdistans, dina företaganden, din uttrycksfullhet i allt och din humor!!! skit i folk som ska klanka ner på dig, det är bara patetiskt att de lägger ner tid på det (all you suckers, skaffa ett liv). puss, E

2007-03-31 @ 17:58:00
Postat av: Hanna

Leuch Turm: Jag förstår inte. Varför i hela friden skulle männens och kvinnans uppgifter vara det? Kan inte kvinnan ta hem mat själv, kan inte männen ta hand om barnen? Jag håller däremot delvis med dig i att kvinnor förstör för kvinnor och män för män, det är ju oftast tjejkompisar eller tjejer (eller såklart den egna personliga åsikten, icke att förglömma) som får en att bära string, eller spruta in silikon lite här och var. Man kan absolut inte skylla något sådant på männen, en man är inte alla män. (Med det menar jag att om en man har tagit någon tjej från annat land och tvingat henne till prostitution (säger man så?) är det förstås inte män det är fel på, utan den mannen.) Jag tycker inte om generaliseringar, men det är svårt att inte generalisera. Din generalisering var förskräcklig tycker jag. Varför ska mammen bevisa att han är stark? Jag förstår att du grundar texten på att du tror att meningen med livet är att föröka sig, eller? Man kan ju ockdå vända på lite ord och så. Kvinnor kan göra sig gravida genom att ha sex med en man. Mannen är inte "Den givande", den som gör kvinnan med barn. Kvinnan har inte egenrätt till barnet eller något sådant, mannen får också barn. En man kan ju förstås inte bli gravid, men bli med barn kan han. En man och en kvinna får ett barn tillsammans.

2007-04-16 @ 17:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback