Poänglöst, men sant

Bröd är som godast när man bränt det lite och sedan låtit det ligga framme i ett dygn. Helst ska man då micra det lite, bara pyttelite, så att det får en smaklig seghet.


Även ostbågar förädlas genom att ligga framme, så väl som pizza.

Jag är en fantastisk gourmet.



Ps. Passande mängd smör på en macka är cirka 50 g. Allt annat är poänglöst.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Precis, det är därför jag aldrig använder smör på mackan, för att det är poänglöst. Fast jag föredrar nybakat färskt bröd som inte legat framme och segnat till sig.

2007-11-26 @ 19:33:44
Postat av: riksha

Innanför ditt sexiga yttre bor en 220 kilos manlig diabetiker, jag är helt övertygad.

2007-11-26 @ 20:01:12
Postat av: Ulrika

Du kan starta matlagningsblogg ju :D

Postat av: Lihna

åh, samma sak med popcorn, ju längre dom står desto bättre och segare.
jag har en polare som älskar flottiga saker, hon hade en specialitet du säkert skulle gilla; smält smör över ostbågar med oboypulver på, och sen skulle dom in i frysen över natten.

2007-11-26 @ 21:02:09
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Betty Mello

Rösta gärna på min outfit här (jag själv som designat klänningen): http://mina.tjejsajten.se/blogs/106367/taevling.htm

2007-11-26 @ 21:39:03
URL: http://www.bettymello.tjejsajten.se
Postat av: Rockdoll

Pizza som legati kylen en natt är gott :D

2007-11-26 @ 21:58:41
URL: http://Rockdoll.webblogg.se
Postat av: Martina

Något annat som är som godast dagen efter är popcorn! De blir på något sätt saltare och segare dagen efter.. Nästan så man poppar extra mycket bara för att det ska bli över..

Mhmm..

2007-11-26 @ 21:59:35
URL: http://martinamartina.blogg.se
Postat av: Agnes

Hej! Jag vet att detta hände för ganksa länge sedan, men jag undrar vad som hände med Fatale.se, när och varför byttes alla skribenter ut? Bara tröttnade ni? Har inte sett någon förklaring någonstans...

2007-11-26 @ 22:13:36
URL: http://agnesjohansson.wordpress.com
Postat av: Emma

Åh, du får mig att fnissa

2007-11-27 @ 00:00:06
URL: http://passthison.blogg.se/
Postat av: Maria

ja ostbågar som legat framme e nog det bästa=) Ha en bra dag

2007-11-27 @ 08:33:08
URL: http://mariaholgersson.blogg.se
Postat av: Emelie

ostbågar är bara gott dagen efter påsen öppnats. Helst ska de ligga i en glasskål under natten för bäst smak.

2007-11-27 @ 21:32:12
URL: http://emeliel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback