Dagens outfit

9jan07För er som glädjs: problemet med klådan har nästan löst sig, jag har använt oparfymerad tvål istället, nu ska jag se om det räcker eller om jag eventuellt även behöver byta till oparfymerat tvättmedel under vintern, vilket myckel!

Deo kan jag inte använda heller, den är oparfymerad, men tydligen ändå för stark. Tur att jag är en sån där människa som luktar extremt lite och knappt svettas, det enda jag stinker av är rök, vilket jag stinker av ganska kraftigt istället.

Dagens outfit:

Polo med liten puffärm: HM, Brunogallerian.
Resorskärp: Saddler.
Midjehög kjol: Gammal som gatan.
Strumpbyxor: Åhléns.
Mary Janes: Din sko.

skerp

Skärpet från Saddler är roligt, dock är det sjukt att jag köpte det, eller ens har det, eftersom att den här röda tonen bokstavligt talat gör mig sur och på dåligt humör, precis som turkåst!

Kommentarer
Postat av: Patrik

Hanna, ärligt talat, nog för att du är vacker på alla bilder men nu har du överträffat dig själv..
I´m in love helt enkelt.. nästan varning för att man ska ta sig till söder och stalka lite.. :) Nej, usch så kan man ju inte göra..

Lev väl och tack för en underbar blogg//

Patrik

2007-01-09 @ 17:02:58
Postat av: alexandra

alltså skorna hanna. jag älskar dem. har samma lika. mest älskar jag dem för att de var så billiga. tjusigare skor för det priset är banne mig omöjligt att hitta!

Postat av: cherry

testa dermalogicas deo. jag tål heller ingenting med parfym eller guck i men den funkar. och då har jag testat typ allt annat.

2007-01-09 @ 18:52:23
URL: http://cherryontherocks.blogspot.com
Postat av: Anonym

resår.

2007-01-13 @ 19:22:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback