Höstens Chanel - chock!

Precis som jag ganska nyligen dissade Chanels visning för vår-sommaren 2008 och dömde ut den som bedrövlig så fick visningen för den här hösten exakt samma betyg. Chanel har inte varit min smak de senaste visningarna, till skillnad från annars.


image1529


Men så gick jag just in på
Chanel.com, som jag undvikit på grund av att jag inte vill få panikångest och börjas kräkas av sorg och upptäcker att det... Ja, det ser ju riktigt snyggt ut. Fan. Inte alls som på visningen.


Det är alltså inte Chanels fel, de har bara haft ruttna stylister på catwalken. Skitruttna. I alla fall vad gäller hösten, sommaren får vi väl se.

Självklart beror det inte på bristande fantasi hos mig eller dylikt, nej, aldrig, absolut inte.


(Notera att jag var duktig i titeln till inlägget och kom ihåg att chock stavas "ch" på svenska. Jävla skitsvenska)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag blir riktigt jävla förbannad när folk missbrukar ordet panikångest.
Tror man att man ska få det för att Chanel's kläder skulle råka vara fula, då har man inte en jävla aning om vad det innebär!!

Postat av: Hanna Fridén

Sofia: Jag har åkt in på akuten och fått lugnande för panikångest när mitt hjärta låg i en puls på nästn 200 och gick igenom en ordentlig behandling för att få bort det som sträckte sig i tre år. Så jag vet precis vad fan det innebär. Däremot så anser jag att man kan skoja om det.

2007-10-23 @ 14:34:57
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: fen

Jag tycker det på bilden i mitten är snyggt, skulle jag tom kunna tänka mig att det passar även mig.

Jag uppskattar vackra ting här i livet, oavsett vad det är, människor eller ting. Vad gäller vacker utsmyckning i kläder och skor (ffa kläder) så klär inte samma saker en kvinna 35, i samma saker som passar en 20+. Plaggen på bilden i mitten tycker jag dock är åldersöverskridande och kan även klä i min ålder dock med en risk för att det blir tantigt, vilket samma kläder inte blir på en 20åring. Det gäller att vara tunn för att bära den utstryrseln för att behålla uttrycket.

2007-10-23 @ 14:43:29
URL: http://blogg.passagen.se/fri.fe
Postat av: Annika

Men GOD. Måste folk vara så överkänsliga? Jag måste gå på toa, men jag orkar inte, åååååh, jag får panikångest och AIDS!

2007-10-23 @ 15:38:45
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: s

ser bättte ut än tidigare. däremot fattar jag verkligen inte grejen med våffelhåret. det har inte gått tillräckligt med tid sedan dess förra storhetstid på 90talet...

2007-10-23 @ 18:49:53
URL: http://sussiella.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback