Maud Olofsson, en mäktig Stureplansprofil?

Larz Danielsson (dokusåpadeltagare, notera hans zäääta i namnet) skriver på Expressen att "Stureplansandan förstör centern".

image1454

Bild på Maud Olofsson fotad under Prideparaden.
Där Stureplan plåtade, jepp.

Ja verkligen. Det är helt absurt hur Maud Olofsson brukar terrorisera våra klubbchefer med gästlistor in på V och bjuda hela sitt entourage på champagne med skattebetalarnas pengar, hur hon brukar shaka booty inne på Laroy i minimala kläder, sillikon och pushup. Det bästa är kanske när hon tar med hela partiet (inklusive de minderåriga anhängarna) in på White Room och fyller hela hörnan som, till Centers ära, är helt målad i deras färger med Mauds triumfsymbol på väggarna: Ett blaffigt skärp från Dolce and Gabbana. Eller är det finaste kanske hur hon och Bingo Rimér smider planer om en helt ny karriär inom Bingo Models när de hinkar i sig mängder av skumpa tillammans med bystiga donnor inne på Hell's kitchen?

Eller inte.
Eller så stämmer det där inte alls, och Larz Danielsson vet inte vad han talar om, och Larz Danielsson är dokusåpadeltagare som stavar sitt förnamn med ett zäääta. Som vill ha mycket uppmärksamhet. Som tycker att det är kul att droppa ordet "Stureplan" för att det drar uppmärksamhet. Men skiter i att det inte alls har någon relevans till det han skriver, vilket gör hela hans artikel pisslöjlig.

Att satsa på sensation framför trovärdighet är inte... ja. Okej. Det är väldigt mycket dokusåpadeltagare. Så skitsamma.

Kommentarer
Postat av: Greta

Du är bäst.
Och du har alltid rätt.
That's the truth.

Postat av: Vera

jävligt bra sagt.

2007-10-04 @ 22:51:56
Postat av: M.

Det är inte Danielssons påfund att etikettera centerns nya anda med Stureplan, och det är förmodligen inte heller han som satt Expressens rubrik. Kopplingen har använts så mycket att den kan betraktas som vedertagen, och att _inte_ nämna den i artikeln hade varit märkligt.

2007-10-05 @ 01:49:41
Postat av: gustav

Fast Fredrik Federley brukar faktiskt hänga på Spyan titt som tätt.
/g

2007-10-05 @ 16:26:22
URL: http://www.stureplan.se/blogs/gustav
Postat av: Freddie

Jag gissar att det inte är han som satt rubriken, då stureplansandan (vad det nu är) inte är någonting som nämns i själva artikeln. Stureplanscentern däremot är en välkänd benämning på den nya falangen som kommit upp inom centern (främst inom ungdomsförbundet) och kännetecknas av en (ny)liberal urban medelklass som skiljer sig mycket i åsikter och värderingar från centerns klassiska kärnväljare.
Se exempelvis:
http://www.centerpartiet.se/templates2/NewsPage.aspx?id=41753

2007-10-05 @ 16:53:40
Postat av: Emil

Det är ingen dokusåpa! det är en dokumentär! :)

2007-10-07 @ 13:29:17
URL: http://www.hoog.nu/emil
Postat av: Ulf

Det var väl kanske inte riktigt det hans artikel gick ut på. Om du läst igenom hela artikeln och inte bara läst den satta rubriken så kanske du förstått vad han egentligen ville säga med den.

I
övrigt håller jag med honom fullständigt.

2007-10-14 @ 17:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback