World of Warcraft

Min nya inneboende Katta har inte lämnat sitt rum på hela dagen. Inte ens för att äta.

Hon spelar World of Warcraft. Hon är helt beroende. Hon sitter och raidar med sina polare, alla de lika beroende som hon. Jag tittade på lite igår och noterade skräckslaget hur många av våra gemensamma polare det var som hade konton.

Det förklarar ju att man inte sett vissa av dem på ett tag.

Katta vill ge mig ett tiodagarskonto, ett sånt där gratis. Men jag vet inte... Stor livsfara.


image1448


Men om jag skaffar ett så ska jag vara en kvinnlig Gnom. Hon ska vara nymfoman. Hon ska vara skitsnuskig. Hon ska gå fram till alla läckra, långa alver och tokragga och vara den slemmigaste, äckligaste lilla typen som någonsin existerat. Hon ska berätta snuskig poesi och hon ska vara på som bara fan. Hon ska shaka sin boot-aaayyh, vifta med bröstkorgen i folks ansikten och stöna högt varje gång hon dödar något. Sedan ska hon skaffa sitt eget lilla harem med läckra män som hon ska styra med sitt lilla, lilla lillfinger och tillslut kommendera en hel armé av boytoys som rusar fram mot fienden med bitska dödsvrål och små, små stringkallingar i läder.

Eller så börjar jag bara inte spela. Precis.

Kommentarer
Postat av: Jakob

Och du oroar dig för att ha för lite tid NU, så kommer du inte ha någon alls om du lirar WoW, don't do it!

2007-10-01 @ 22:44:03
Postat av: Maria

Nej. Nej, nej, nej!
Ta det från en ex-WoW:are.

Postat av: hanna

min bror är helt besatt av WoW, han är inte kontaktbar då han spelar. han försöker dock att få mig att börja, men jag att jag säkert skulle fastna. eller bli utskrattad för att jag skulle vara så jävla kass. båda är dryga.

2007-10-02 @ 01:09:19
URL: http://hannamariefiddeli.blogg.se
Postat av: Sandra

WoW är otroligt kul, pröva!

2007-10-02 @ 01:42:57
URL: http://extrasalt.blogspot.com/
Postat av: Pavel Maira

Maria förbjuder mig att skaffa WoW. Hon tror att mitt liv kommer bli förstört! Det räcker redan med att jag måste ha autogiro på alla räkningar för att det ska funka!

2007-10-02 @ 02:06:46
URL: http://www.pavelmaira.se
Postat av: klara j-r

haha! fint. min syster och hennes kille är också beroende. jag är förvånad över hur mycket dom spelar, hur lite dom sover och att dom fortfarande orkar stiga upp på morgonen och jobba framför datorer hela dagen..

2007-10-02 @ 08:02:01
URL: http://nomi.blogg.se
Postat av: Binnie

DON'T DO IT!!!!

2007-10-02 @ 11:25:52
URL: http://www.binnielicious.blogspot.com
Postat av: Kajsa

Ibland är du lite läskig. det är dock bra. Det finns mycket rosa dockor i bloggvärlden. Då är det skönt med lite sund rolig galenskap i form av Hanna.
Och eftersom jag tycker att du är en kvinna av även sunda åsikter så la jag till min blogg på den där sidan som jag resan glömt namnet på... men där man kan "recensera" saker för mohoney. När jag blir stor ska jag bli en Lill-HannaFridén.

2007-10-02 @ 12:48:34
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Emma

Ett harem är lättare än du tror att fixa ska du se, så fort folk får reda på att du är en TJEJ SOM SPELAR WOW blir de som tokiga :) Folk skickar små presenter på posten , typ pengar och massa häftiga prylar, små blommor eller kärleksbrev ! Haha de träffar nog inte så mycket tjejer i riktiga livet :D

2007-10-02 @ 12:49:27
Postat av: Maria

Haha, jag spelar WoW, jag har barnasinnet kvar!Men jag är alv såklart...:P

2007-10-02 @ 14:53:06
URL: http://maria.blogg.se
Postat av: Anna

Haha alla pratar om hur beroendeframkallande W0W är, don't do it :P

2007-10-02 @ 18:26:17
Postat av: Michaela

Jag hade en stor fet manlig tauren. Det kändes bra att gömma sin kvinnlighet bakom den. Jag orkade dock aldrig spela när alla andra spelade, och lade ner för att det inte är värt att spela typ varannan helg. Prova i tio dagar om du vill, det är kul. Men orka vara hardcore, det är ju ett jävla spel.

2007-10-02 @ 19:11:55
URL: http://www.pickamela.deviantart.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback