Jag kan fanimej ingenting!

Snart till jobbet. Uff. Är lite traumatiserad av mardrömmar för tillfället. Ingen med sluskiga brain eating zombies eller sönervittrande tänder, direkt. Utan de är glada och käcka. Men hemska.

Jag har haft dem i två veckors tid nu. Alltid med olika människor och med olika grejer. Jag drömmer att vissa vänner och bekantskaper dyker upp, är skitglada, skrattar åt mitt arbete inom olika områden och konstaterar att det är skit, och sedan gör de mycket bättre ifrån sig. Alltid. Det kan vara någon gammal dagiskamrat som kommer in när jag spelar in mitt program, skrattar glatt, puttar ut mig och tar över min roll som programledare och så gör de det galant. Och jag stirrar, stirrar och stirrar och konstaterar att jag är helt värelös på allt jag gör. Att alla gör det bättre.

Det är väl inte riktigt den typen av drömmar som jag vill ha jst nu, just i och med att jag fortfarande känner mig ny i rollen och är väldigt osäker på min prestation. Då tänker man att man ska få slippa prestationsångesten när man sover, åtminstonde. Ladda om. Se en ny dag. Göra bättre ifrån sig.

Det senaste jag drömde inatt innan jag vaknade var att Viktor Barth-Kron satt i en mörk peruk framför min bärbara dator och skrattade glatt och läste upp "porlant acquisce" och stilade med att minsan alla borde veta vad det betydde och hur det uttalades. Har för mig att han sa att det betyder krämig korv, typ. Någon slags kryddig korv som man hackade och blandade med grädde, creme fraiche och en massa grejer. Basilika var med, tror jag också. Och han skrattade glatt. "Men Hanna, hahahaha, hur är det med språket egentligen? Det här är självklart. Du och ditt språk, alltså."


Men det var ju... Bara konstigt, egentligen. För inte fan bryr jag mig om vad det där betyder. Och eh, ja... fast han brukar ju säga så, i och för sig. Angående alla mina uttalsfel. Mina konstiga dialekter. Men äh... korv?
 

Kommentarer
Postat av: the mediterranean style

allt händer av en orsak, och även drömmar har starkare betydelse än vad vi tror...

Postat av: Mathilda

tuffaste bloggen på nätet!

2008-04-18 @ 11:59:23
URL: http://dalberg.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Hejsan! Kika in till min blogg och delta i tävlingen, vettja!

2008-04-18 @ 12:28:26
URL: http://www.jo-collection.blogspot.com
Postat av: Sara

Oj, vilka prestationsångestsyndrom! Det är inte så lätt att släppa det där, men kanske bearbetar du lite i sömnen? :)

2008-04-18 @ 13:40:26
URL: http://frenchcreme.blogspot.com/
Postat av: sia

du, Natalia Vodianova är så lik dig på den här bilden: http://lii.tumblr.com/post/29092053

ni är ganska lika överhuvudtaget. en stor komplimang.

2008-04-18 @ 14:39:01
Postat av: d

själv tycker jag att dina drömmar var löjligt lätta att tolka, det är ju, precis som du säger, att det handlar om din osäkerhet inom ditt nya jobb och arbetsområde. sen att hjärnan drar det så långt som att du börjar drömma om låtsasord och korv är ju.. lite speciellt

2008-04-18 @ 16:53:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback