Otrevligt fan

Det här med att "vara sen" och att det ska vara fint är verkligen bullshit. De som är sena är otrevliga, och tyvärr så är jag jävligt otrevlig. Jag är en halvtimma sen, och om.... ja, fem minuter så ska en fotograf från en tidning dyka upp för ett reportage. Jag sitter i min sovsärk!

Det är också otrevligt. Slå till mig och lär mig hyfs, kan jag tycka.

Kommentarer
Postat av: anna

Hanna kan du svara på detta? du säger att man ska vara som man e, undervikt eller övervikt, att man ska gilla läget och känna att man duger som man är. Men varför gjorde inte du de då?varför gick du upp i vikt. nu e du ju varken under eller över så de e ju lätt för dej att säga, "du duger som du e"

tror knappast en tjej som du som haft sånna ätstörningar skulle vilja gå upp i vikt 10-15kg t ex å gilla läget..detta e dubbelspel..

2008-04-05 @ 22:23:01
Postat av: Camilla

mornar är alltid en utmaning men jag tror allt att du kan "snap out of it" som man brukar säga ;) du fick iaf ingen full polare som kom invältrandes som ett blött godmorgon/godkväll paket och blötte ner hela sängen. Hoppas fotograferingen går bra!

2008-04-06 @ 04:11:29
Postat av: Hanna Fridén

anna: För att jag är en offentlig figur och därmed har jag ett annat ansvar. Jag bör inte förmedla samma bild som alla andra. Gällande din andra paragraf så är det enbart fördomsfullt. Bara för att man haft det när man är yngre så betyder det inte att man inte kan tillfriskna. För det kan man. Och alla som säger annat har så fel. För man kan bli helt frisk. Du gör mig ledsen med att ta annat för givet.

Camilla: Jag är en förjävlig människa vad gäller mänskliga relationer.

Postat av: Alexandra

Måste bara säga att jag tycker att du är superduktig på det där med TV. Snacka om att du har blivit bättre och bättre för varje gång. Kul!
Grattis till dig för att du är så duktig :)

2008-04-06 @ 09:19:26
URL: http://whattowear.blogg.se
Postat av: Sven

Hanna, jag tycker du fyller ditt ansvar allra bäst genom att du är uppriktig! Det finns alldeles för många andra som inte är det.

2008-04-06 @ 10:52:59
URL: http://svenskefloyd.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback