Sol och alkohol

Usch. Tog en öl just. Hade glömt bort hur dåligt jag mår av minsta lilla alkohol i dagsljus. Jag vet inte varför, men det får mig att må illa. Eller jo, av solljuset blir jag mer taggad, spattig och energifylld än vad jag skulle kunna bli under min värsta fylla, och sedan öl på det.

Fungerar inte. Fungerar inte. Alkohol hör natten till.

Kommentarer
Postat av: nathalie

du var rolig igår!

Postat av: camilla

hur är det med öl och glutenallergin?

2008-04-10 @ 19:29:08
URL: http://cammen.blogg.se
Postat av: Mia

Jag är på din sida och håller med dig fullständigt.

Alkohol på dagen är liksom... fel.

http://textbook-stuff.com

2008-04-10 @ 20:46:17
URL: http://textbook-stuff.com
Postat av: Anna

så där är jag med, dagsljus och alkohol går inte alls ihop!
när jag var yngre (nu är jag gammal höhö) och åkte på festival så drack jag aldrig på dagarna för det kändes fel när det var ljust. fast det kanske var för att jag var tillräckligt full ändå, jag menar sedan kvällen innan...

2008-04-10 @ 21:00:24
URL: http://annamaerta.blogspot.com
Postat av: Susanne

Hej, jag trodde det var en massa gluten i öl? Men det har jag kanske fått för mig bara. Ha det bra Kram

2008-04-10 @ 21:09:17
Postat av: Brandon Lee

Reflekterar lite, Du är väldigt säker programledare att vara 21år ung, eller rättare sagt, det är intrycket man får,som varar?
Om sjuka ideal den 2 april,Var det betjänten som gjorde det, eller brevbäraren, nej,det var bögen! Intressant vinkling det här med tredje könet, kvinnans bästa vän,benrangeldirigenten som älskar kvinnor med pojkkroppar, om bögarnas makt över catwalken,därmed bevisat, det är inte killarna som står bakom de sjuka idealen.
Om porr den 9 april, Bra balans och en otvungen stämning med lite tjejfnitter, jag blir heller jagad av vargar än, etc, men ska jag berätta vad är att vara sexigt klädd utan att vara avklädd?
En traditionel Hong Kong dräkt, du vet de här tajta slitsade sakerna med hög hals, visar ingenting men visar allt, men bara för fantasin. Lite Polk High 33 vibbar, hur kom du över Al Bundy´s soffa, jag har alltid velat ha den, komplett med fjärren. Ta det lugnt med alkohol på dagarna och kompensera det med alkohol på nätterna,säger socialstyrelsen.

2008-04-10 @ 21:29:30
Postat av: Helen

Då måste du ju nästan gilla vintern bäst när de e mörk som oftast...*S*

2008-04-10 @ 23:14:50
URL: http://semiginte.blogg.se
Postat av: Mathilda

tror inte att jag riktigt håller med dig på den punkten. men du har en viss poäng. sol och alkhol kan göra en smått illamående. men. nej. ett fint glas vin på en uteservering i paris slår det mesta!

2008-04-10 @ 23:41:11
URL: http://dalberg.webblogg.se
Postat av: sofia

Hej Hanna! Jag tycker din blogg är fantastisk, hela du verkar vara en grym person. Sitter på mitt tråkjobb och uppdaterar sidan några gånger om dan i hopp om att du skrivit något :)

Kram på dig

2008-04-11 @ 10:46:50
URL: http://tojaja.blogg.se
Postat av: NN

jag älskar att dricka öl på soliga eftermiddagar. Det är liksom så somrigt. Men det är en sjuk overklighetskänsla när man traskar omkring småfull mitt i Lördagsshoppingen. man känner sej superfull fast man inte är det. Det bästa är söndagseftermiddagar med fotboll och öl :)

2008-04-11 @ 11:36:43
URL: http://bittrafittor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback