Hurra!

Jag mår så mycket bättre idag! Jag är pigg i huvudet och pigg i kroppen, och dessutom glad! Gud vad skönt. Igår kändes det som att jag växlade mellan koma och vakenhet och mådde bara uruselt, men idag mår jag så mycket bättre. Det är väl första gången jag kan påstå att jag är glad att jag ligger i en specialgrupp av folk som får penicillin tidigt i sjukdomsstadiet. Haha.

Idag kan jag jobba! Hurra! Jobba på jobba på spela in. Grymt grymt.
 

Kommentarer
Postat av: Mill

grattis :) Själv blev man sjuk igår o det är sämre idag.
har en körtel precis över nyckelbenet som blev stor igår o gör ont :/

2008-02-13 @ 13:04:45
Postat av: Anonym

Det där är konstigt, det tar nämligen ett par dagar innan penicilin ger effekt...

2008-02-13 @ 14:48:22
Postat av: Hanna Fridén

Anonym: Det kallas för Placeboeffekt! Vet man att det bara kan bli bättre så piggnar man till en massa av sig själv. Om inte annat så gör JAG det.

Postat av: Idiotdjävel uttrycksfrihet

Journalist idioter vet inte vad som är uttryckfrihet och hets motfolkgrupp. De vet inte vad som är kritik och vad som är förolämpning. En och en halv miljard människor är sårade av en ynkel bildbajsare som saknar vett och är helt korkad och söker både provokation och konfrontation. Hur kan ett s.k demokratiskt land som Danemark tillåta en naiv och idiot till journalist att orsaka den konflikten som kommer bara att drabba Danemarks intresse. Gå inte och tro att alla dessa muslimer som blev sårade kommer att acceptera detta. Det spelar inte någon roll hur Danskarna definierar uttrycksfrihet. Den enda uttrycksfriheten som ska gälla är den som gäller internt som kan användas danskar emellan. De får rita karikatyrer om varandra och löjliggöra varandra. Men de får absolut inte utnyttja den friheten i elakt syfte att såra andra människors heliga personer. Dår ska gränserna gå.

2008-02-15 @ 16:41:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback