Vattenanus

Jag har väldigt muppiga arbetstider på mitt nya jobb, ska sägas. Jag ska inte vara där fören 14:00 någon gång idag. Så jag har jobbat hemifrån med mina frilansgrejer (jag har dock inte lyckats ladda upp allt på Bonbloggen, mitt nät bara DÖR och DÖR och DÖR och jag kan knappt ens gå in på Hotmail) men jag har jobbat med det som går.

Och nu ska jag göra iordning mig va. Har inte duschat eller så. Det här är första riktiga, riktiga jobbdagen. I fredags gick vi igenom detaljer, lokalen, och en massa andra grejer hela dagen och sedan var det kickoff. Idag börjat ARBETET på riktigt. Med ett möte vid 14:00.

Och vad händer nu? Vattnet stängdes av. I hela byggnaden. Och jag har MENS. Och jag känner verkligen att jag LUKTAR MENS. Och jag luktar SVETT. Och det finns nada, NADA vatten alls. Vad fan ska jag göra? Tvätta mig i mjölk?

URSÄKTA MIG. MEN JAG HAR BLOD HÄR ÖVER MIN KROPP OCH JAG VILL INTE LUKTA ÄCKELMENSSKITPISS PÅ MIN FÖRSTA JOBBDAG! KOM IGEN FÖR FAN! VARNA FÖRST FÖR FAN! DET FINNS INGA LAPPAR OM DET HÄR I TRAPPHUSET. JÄVLA ANUSHUS. HATAR DET HÄR HUSET.


LÅT MIG BLI REEEEN!

Kommentarer
Postat av: sofie

vad är det för jobb?

2008-02-04 @ 14:50:42
Postat av: Anonym

Att köpa hem feminine wipes kan bli din räddning dagar som denna!

2008-02-04 @ 15:22:43
Postat av: Helga

Men vad är ditt nya jobb? Eller kan du inte säga det än? Eller har jag missat nåt?

Vill annars säga att du har lyckats få en 31-årig småbarnsmamma våga klä säg något modigare och något häftigare än hon annars skulle gjort. Och det stortrivs jag med!

Tycker även om att du tar för dig även i karriären. Har väl inga stora problemer med att ta för mig själv, men det är bra att bli påmind ibland - så man inte fastnar.

Önskar dig en trevlig senvinter och en fin romantisk vår med din kära Leo.

Helga

2008-02-04 @ 16:06:26
Postat av: Maja

haha, jag älskar att du delar med dig av sånt här.. (ehh.. missförstå mig rätt!)

2008-02-04 @ 22:20:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback