Jävla knapplås

Hahahaha.

Igår glömde jag att sätta på knapplåset på mobilen vilket resulterade i tjugo telefonsamtal till mitt ex Martin ungefär klockan fyra på morgonen, tills dess att han i ren och skär desperation fick stänga av den. Stackaren behövde sova!

Usch, när sånt där händer så tänker jag alltid, tänk om det skulle hända med en chef? Eller ett nytt ragg? Eller en kund? Nej, fyfan alltså. Trauma.


Kommentarer
Postat av: Je suis une bra parti

Vik- fäll- klaff-, eller vad fan det nu heter, telefonen IS THE SHIT!

Postat av: L

Eller ett ex, det skulle vara panik för min del. Huvaligen.

2008-01-19 @ 21:27:49
Postat av: emma

usch, en liknande sak hände mig för ett tag sen då min mobil helt hysteriskt började skicka samma sms jag skickat dagen innan, om och om igen till ett ragg. När jag upptäckte det och även ett argt sms från honom visade det sig att min mobil hunnit skicka ett 30-tal sms..pinsamt.

2008-01-19 @ 22:31:39
Postat av: Lisa

hahaha äsch, sådär säger du bara för att slippa ifrån skammen. ungefär som att jag imorgon ska skylla på att "min mobil blev hackad, precis som bilddagboken"

2008-01-20 @ 07:08:21
Postat av: Adam

Tänk dig då hur det känns att heta något så praktiskt som Adam -- jag ligger först i antagligen alla mina vänners telefonböcker. Det är knappt värt att ha mobiltelefonen påslagen fredag- och lördagkvällar :)

2008-01-20 @ 15:36:26
URL: http://www.ilovedisco.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback