Leguanerna

Om leguaner.


"Hannen vill inget hellre än att få använda sina två penisar, men som ung och liten till växten har han oddsen emot sig. Inte nog med att honorna föredrar äldre och större hannar, skulle ynglingen trots allt lyckas bestiga en hona så blir han i regel snabbt bortmotad av en äldre och större hanne innan han lyckats komma till. Det är därför som den unge hannen sätter igång och runkar frenetiskt så snart en hona kommer i sikte. På så sätt försäkrar han sig om att snabbare få utlösning och därmed chansen att hinna uträtta vad han ska innan han motas bort."


jaha! Sedär, ja, det hela är väl... Nej. Det behöver vi inte gå in på.


Källa:
http://panopticon.do.sapo.pt/45.html

Kommentarer
Postat av: Tova

VILL DU KOMMA PÅ DISNEYFEST I FEBRUARI?!?!?! ALLA MÅSTE KOMMA UTKLÄDDA! JOHAN ÄR PETER PAN, MIN SYSTER ÄR URSULA OCH JAG SKA VARA HADES!! SÅ DU SKA FÅ VARA MALEFICIENT ELLER MULAN!! (GOOGLA!)
(JA, VI VÄLJER UT VILKA SOM SKA VARA VAD INNAN SÅ ATT INTE ALLA KOMMER UTKLÄDDA SOM JASMINE! MEN DU FÅR VÄLJA MELLAN DE TVÅ!)

2008-01-11 @ 20:26:33
Postat av: Anna

Haha..man ser verkligen framför sig hur den gröne saten hysteriskt runkar sina två små taskar. Använder han tassarna (klorna?) tror du, eller gnider han sig mot nåt underlag?

2008-01-12 @ 20:49:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback