Mardrömmar

Tvi vale vad många mardrömmar jag drömde inatt! Jag har drömt många mardrömmar den senaste tiden och vaknat supersvettig och fått alla lakan att lukta stressanussvett. Böhöhö. Oftast handlar det om att kollegor eller forna kollegor skrattar åt mig och säger att jag är dålig på allt jag gör (hej prestastionsångest?)

Inatt drömde jag att jag tappade en massa tänder, att jag drog ut hårstrån ett efter ett från huvudet och blev skallig på flera ställen, att Robert skrattade åt mig och hånade mig för mitt nya jobb (ja!) att jag födde den där jävla Colette och hon var gravt missbildad och mordisk (mordisk unge!) och att mina gamla kollegor på Stureplansredaktionen (vet inte exakt vilka av dem, vet bara att det var de) spottade mig i ansiktet och skrek att jag var en dum skit. Därefter drömde jag att killarna jag träffat de senaste två åren en efter en gick fram till mig och skrek att jag var en vidrig människa och att de gav mig en hård örfil var som brände upp min kind.

Minnet av det sistnämnda är så starkt att jag fortfarande kan känna hur det värker och bränner.

Usch.

Jag får ingen bra sömn alls just nu, vilket innebär att jag istället sover länge. Vaknar upp flera gånger under nätterna och svettas som en apa och är helt förskräckt. Händer oftast när jag sover med folk, i övrigt.

Kommentarer
Postat av: enkel drömtolking

var försiktig med pengar nu, då du drömt att du tappat tänder. spendera inte mer än vad du borde för en oväntad utgift kommer dyka upp.

2008-01-12 @ 20:36:32
Postat av: Tankar...

Usch!
Jag lider med dig,har också en massa mardrömmar som jag äckelsvettas av också!
Inget kul alls ju, man blir ju så påverkad även dagen efter!
Hoppas att det blir bättre snart!
*Kram*

Postat av: mj och camilla

varför fester du inte?

2008-01-12 @ 21:57:02
Postat av: Tomorrow

stressanussvett verkar intresseant
nästan lika intressant som "enkel drömtolkning" haha

2008-01-12 @ 21:57:27
URL: http://thistimetomorrow.blogg.se
Postat av: En till drömtolkning...

Det säga att en förändring i ens liv är på väg att ske när man drömmer om hår...

2008-01-12 @ 22:22:18
Postat av: Edward

Se det ljusa i saken. Om du drömmer dessa mardrömmar främst när du sover över hos någon har du i alla fall löst dina kopulationsproblem. Man får ta det onda med det goda, som Ernst-Hugo sa i Riket.

2008-01-12 @ 22:47:52
Postat av: sofia dahlén

när vi sover brukar du snusa som en liten ängel :)

Stressiga prestationsdrömmar är hemska, jag tycker synd om dig som inte får sova ordentligt. Det brukar bli en spiral, för man börjar stressa över att man sover för lite, och då kan man ju inte somna osv...

2008-01-12 @ 23:39:29
URL: http://www.conspicere.se
Postat av: H

Stackare! Hoppas du slipper det där jävligt snart.
Jag har också drömt rätt ofta att tänderna trillar ut förut.. På den tiden jobbade jag på tok för mycket. Det verkar vara en ganska vanlig stress-mardröm. Med det menar jag inet att skriva dig på näsan att du skulle arbeta för mycket. Utan bara ett tips att testa att dra ner på tempot aningen. Om
drömmarna skulle fortsätta menar jag. Men låt oss hoppas att dom inte! :)

2008-01-13 @ 08:21:41
Postat av: Maja

usch, usch. stackarn. Om det är till någon tröst (men det vet jag ju inte om det är, för det här borde du ju verkligen listat ut själv) så tycker vi ju alla väldigt mycket om dig! mihi. och jag tycker du verkar vara en mycket smart och reflekterande människa. den där prestationsångesten är väldigt obetingad! hoppas det går över snart!

2008-01-13 @ 11:52:39
Postat av: Ida

oj, jag har hört det motsatta... att drömmer man att man tappar sina tänder betyder det att det blir klirr i kassan snart. första gången jag drömde det fick jag tillbaka oväntat mycket på skatten och dagen efter andra gången jag drömde att mina tänder lossnade hittade jag 50 kr på gatan...! =D

2008-01-13 @ 18:29:16
Postat av: sanna

Att man drömmer att man tappar tänder brukar betyda att man utvecklas, att man kanske lämnar något bakom sig och går in i en ny fas. Precis som det rent bokstavligt betyder för barn som tappar sina mjölktänder. :)

2008-01-13 @ 18:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback