Net-a-porter, hahaha

image2079


Det roliga med
Net-a-Porters trendguide för våren (som i övrigt är helt okej, faktiskt, även om de missar några viktiga poänger) är att inget av det de tipsar om kommer att dyka upp i deras nätshop.

Jag vidhåller min åsikt om Net-a-porter, det vill säga att det är en tråkig shop med kackigt urval från kollektionerna med rysliga överpriser. Dock, jag kan väl inte påstå att det finns så många postorderbutiker att rekommendera. Men det är väl så, lever man i en storstad så använder man sig inte av postorder, och det är bara i storstäderna som man kan våga sticka ut.

Ordet storstad applicerat på Stockholm känns kanske, i övrigt, lite överambitiöst. Trist pyttestad.

Kommentarer
Postat av: sofia dahlén

Va? Nu fattar jag inte. De använder (förstås) enbart sådant som kommer upp i deras shop som exempel på trender.

Postat av: mayasa

"Men det är väl så, lever man i en storstad så använder man sig inte av postorder, och det är bara i storstäderna som man kan våga sticka ut.@"

Shit Hanna! Du behöver se Sverige (det är faktiskt trevligt här ute!)!

Hälsningar,
Mayasa
Söderhamn

2008-01-18 @ 22:47:17
Postat av: Sandra

Tack, tack, tack! Hypen kring Net-a-Porter är rent ut sagt löjlig och jag kan ej för mitt liv förstå vad folk ser för glädje i det hela?
Postorder är att ta död på halva nöjet med själva handlandet. Som att sitta med kniv och gaffel och börja skära men ha glömt att lägga biffen på tallriken.

2008-01-19 @ 18:07:47
URL: http://vendelay.webblogg.se
Postat av: Anonym

Word. Hela postordergrejen är fuckad. Jag hatar egentligen postorder (och postorder hatar mig) men jag kan inte låta bli ändå. Har aldrig lyckats beställa något för det blir jämt cp iofs...

2008-01-20 @ 00:57:05
Postat av: Käthe

Jag tycker att postorder är en hit! :) Så svettigt att springa runt i olika butiker, och kanske helt i onödan (om
man inte hittar något).

2008-01-20 @ 03:08:49
URL: http://kathe.blogg.se
Postat av: Tanjamariakatarina

"Men det är väl så, lever man i en storstad så använder man sig inte av postorder, och det är bara i storstäderna som man kan våga sticka ut.@"
Sorgligt nog är det ju sant! Vissa få människor sticker ut, men det är inte många. Och mest är det bara för att "man inte vågar"... bor själv mitt ute i ingenting men kämpar tappert med att våga sticka ut lite mer för var dag... haha! :P

2008-01-21 @ 10:45:31
URL: http://tanjamariakatarina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback