Byt manga med mig!

Hörni. Jag är ju lite av en serienörd och har hyllmeter efter hyllmeter smockfull med olika serier. Har manga också, och en hel del manga jag inte vill ha, men gärna byter mot annat! Jag har försökt ge bort lite under åren men jag har faktiskt inte så måga polare som gillar det. Och jag orkar inte sälja på Tradera. Och det känns synd att slänga. Men man kan kanske byta? Jag orkar inte hålla på och posta grejer eller sånt, så jag vill byta hand mot hand i Stockholm på Söder eller så.

image2230

Short program volym ett och två.
Böckerna innehåller korta historier som oftast fokuserar på gulliga romanser. Tjej vill ha pojke och pojke vill ha tjej. De är väldigt fina, faktiskt. En gammal favorit som inte passar mig längre.

image2231

FAKE volym ett och två.
Läcker bögpolis i New York gillar sin läckra polispartner. Det går mestadels ut på att två hunkar raggar på varandra. Själva deckarhistorierna är minst sagt triviala.

image2232

Gundam WING - Ground Zero
Gundam Wing är ursprunligen en anime. Den här serien är baserad på det hela och innehåller ingen historia som faktiskt tar vid i den animerade serien. Först springer Heero och Duo runt på ett uppdrag och gör lite sånt, sedan är det en tjafsig liten romantisk scen mellan Heero och Relena. Jag vill inte ha den för att jag gillar inte kombinationen Heero och Relena, utan tycker att Heero och Duo snarare ska... ja. Alltså.

Cowboy Bebop volym ett.
Cowboy Bebop är också en animerad serie till ursprunget, och serien baseras utefter den. Historierna är dock annorlunda och följden karaktärerna kommer in i bilden är helt avvikande från animen. Faktiskt riktigt bra, men jag föredrar animen och är vill därför inte ha kvar böckerna.

image2233

WISH volym 1-4 (komplett)
En historia om en könlös ängel som kommer till jorden och blir kär i en jordling. Jättegullig historia. Av CLAMP. Superfina teckningar. Typiskt Clamp, som sagt. Ni som vet vilka det är. Jag gillade Clamp förut men har bara tappat intresset för typ allt de gjort, vilket också innebär att jag har en hel del X1999 som jag vill byta bort, när jag hittar dem.


Så! Det här vill jag byta bort till att börja med!

Jag vill framförallt ha Gravitation REMIX, delarna som fokuserar på Shuichi. Men de finns ju typ inte någonstans, så det kan jag väl bara önska (för er som undrar, tecknad bögporr!)

Inuyasha - Volym 2-9. Engelska.
Ranma 1/2 - Volym 29 och uppåt. Engelska.
Berserk - 10 och och uppåt. Engelska.

Andra förslag välkomnas också. Men ingen annan manga. Och ingen Marvel. Hatar Marvel.


Kommer nästan bli förvånad om det blir något svar på det här. Vet inte hur många manganördar det är som läser bloggen, så att säga.
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Haha men åh! Jag har följt din blogg diskret och slaviskt i typ ett och ett halvt års tid men skamligt nog aldrig kommit till skott och kommenterat men alltså nu väckte du hos mig helt fantastiska minnen! FAKE! Gravitation! GRAVITATIONREMIXEN!!!! Åååååh. Minns även Yami no Matsuei mycket. Jag älskade dem alla.

2008-03-02 @ 18:34:10
Postat av: Hanna Fridén

Hanna: Ja! Yami no Matsuei! Jag hade tänkt kolla igenom den igen, har alla avsnitt uppe på rummet. Just nu plöjar jag mig dock igenom Last Exile på nytt. Så himla vacker den är.

2008-03-02 @ 18:36:24
Postat av: Christoffer

Hanna! Jag kan ta allt du inte vill ha, har dock inte så mycket att byta emot. Men jag kan se vad jag kan skrapa fram. Jag ger dig vad som helst, (du har ju iofs redan fått leo;D) För Cowboy Bebop-serierna! GE MIG ALLT!:D

2008-03-02 @ 18:41:14
Postat av: christoffer

och fake vill jag verkligen ha också. Har massa fula actionfigurer från hero clix som du kan få och ställa framför dina serier:D

2008-03-02 @ 18:42:17
Postat av: Miazzu

Jag hade en mangaperiod förut och har en himla massa Manga Mania (tidning med blandade serier) som ligger nedpackade och gärna skulle hamna hos någon som skulle vilja läsa dem. =)

Postat av: Anna

Superfin artikel i DN!

2008-03-02 @ 19:10:19
URL: http://beleaguer.blogg.se/
Postat av: Hampus Lundstedt

Jag är sugen på WISH. Jag har Berserk 1-17 (engelska) och 20, 22-28 (japanska) men de vill jag nog behålla för mig själv. ;) Eh... har tre volymer av Zettai Kareshi, en shoujo-manga av Yuu Watase, visserligen på japanska. något du vill ha? Annars har jag en formelsamling för matematik, fysik och kemi!

2008-03-02 @ 20:35:01
URL: http://rei.evangelion.se
Postat av: emma

Det enda jag har att erbjuda i tidningsväg är Veckorevyn, Elle, Cosmopolitan och Solo :P

2008-03-02 @ 20:35:02
Postat av: Hampus Lundstedt

Oh ja, Last Exile är underbar! Älskar karaktärsdesignen av Range Murata (har några konstböcker av honom liggandes på datorn om du vill ha) och musiken, och storyn självfallet.

2008-03-02 @ 20:36:10
URL: http://rei.evangelion.se
Postat av: Mill

Hejhej

Haha jag har en kompis som e helt mangatokig :)
Spana gärna in min blogg, har precis börjat skriva o så :)

2008-03-02 @ 20:53:36
URL: http://www.metrobloggen.se/angeleyes
Postat av: emelie

även om man "inte får" så föredrar jag att ladda ner berserk, böckerna är så små, och det är helt grym att bläddra igenom alla detaljer på skärmen :D

2008-03-03 @ 08:45:08
Postat av: Kaka

Har du sett att det finns en nyöppnad Mangabutik på Frejgatan 17, Tokyo Stop?

2008-03-03 @ 10:45:08
Postat av: Robin

Oh jag vill ha Cowboy Bebop, men jag har inget att byta med, bara några nummer Blade of the immortal!
Duger det?

2008-03-04 @ 16:14:04
URL: http://dode.se/robin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback